- İlgi Alanı
- Diğer
LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight, kısaca Gotham City'nin karanlık sokaklarına adım atmanın ve Bruce Wayne olarak Batman'in efsanesini yazmanın tam zamanı. Genç Bruce'un The League of Shadows’da antrenman yaparken, süper kötülerin tehditleriyle nasıl başa çıktığını ve Gotham'ın karanlığında dostluk bağları kurduğunu görmek, insanı gerçekten etkiliyor. Catwoman, Robin, Nightwing ve Batgirl ile birlikte bu destanı yaşamak harika bir deneyim sunuyor. Her karakterin kendine has yetenekleriyle bir araya gelmesi, iş birliğini ve stratejik düşünmeyi gerektiriyor.
Dövüş mekanikleri ise tam anlamıyla çığır açıcı. Akıcı kombinasyonlar ve gizlilik teknikleriyle dolu bir dövüş sistemi, Batman olmanın heyecanını fazlasıyla artırıyor. Joker, Bane ve diğer kötü karakterlerle karşılaşırken, yalnızca dövüş yeteneklerinizi değil, dedektiflik becerilerinizi de kullanmanız gerekiyor. Gotham’ın karanlık köşelerinde suçla mücadele ederken hissettiğiniz gerilim, oyunun atmosferini bambaşka bir seviyeye taşıyor.
Açık dünya keşfi de cabası! Gotham City’nin ikonik yerlerini dolaşmak, suçları çözmek ve sırları ortaya çıkarmak oldukça eğlenceli. Batmobil ve Batcycle gibi araçları kullanarak şehri gezmek gerçekten heyecan verici. Arkham Asylum ve Wayne Tower gibi yerlerde geçirdiğiniz zamanlar, nostaljik bir tat katıyor. Her köşede keşfedilecek bir şeyler bulmak, oyun deneyiminizi zenginleştiriyor.
Eğer süper kahraman temalı, aksiyon dolu ve derin bir hikaye arıyorsanız, LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun. Gotham'ın karanlığında kendinizi kaybetmeye hazır olun!
Dövüş mekanikleri ise tam anlamıyla çığır açıcı. Akıcı kombinasyonlar ve gizlilik teknikleriyle dolu bir dövüş sistemi, Batman olmanın heyecanını fazlasıyla artırıyor. Joker, Bane ve diğer kötü karakterlerle karşılaşırken, yalnızca dövüş yeteneklerinizi değil, dedektiflik becerilerinizi de kullanmanız gerekiyor. Gotham’ın karanlık köşelerinde suçla mücadele ederken hissettiğiniz gerilim, oyunun atmosferini bambaşka bir seviyeye taşıyor.
Açık dünya keşfi de cabası! Gotham City’nin ikonik yerlerini dolaşmak, suçları çözmek ve sırları ortaya çıkarmak oldukça eğlenceli. Batmobil ve Batcycle gibi araçları kullanarak şehri gezmek gerçekten heyecan verici. Arkham Asylum ve Wayne Tower gibi yerlerde geçirdiğiniz zamanlar, nostaljik bir tat katıyor. Her köşede keşfedilecek bir şeyler bulmak, oyun deneyiminizi zenginleştiriyor.
Eğer süper kahraman temalı, aksiyon dolu ve derin bir hikaye arıyorsanız, LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun. Gotham'ın karanlığında kendinizi kaybetmeye hazır olun!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Oyun, Platform
- Platform: PC
- Boyut: 39.26 GB
- Crack: Voices38
- Tarih: 22 Mayıs 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i5-10600K veya AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB veya AMD Radeon RX 6400, 4 GB veya Intel Arc A580, 8 GB
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Düşük 1080p @ 30 FPS, FSR veya XeSS Balanced & Frame Gen özellikli, SSD Gerekli ve 50 GB kullanılabilir depolama alanı gerekiyor
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i7-12700 veya AMD Ryzen 7 5800X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER, 8 GB veya AMD Radeon RX 6650 XT, 8 GB veya Intel Arc B580, 12 GB
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Orta 1440p @ 60 FPS, DLSS, FSR veya XeSS Kalite ve Çerçeve Oluşturma özellikli, SSD Gerekli ve 50 GB kullanılabilir depolama alanı gerekiyor
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.