- İlgi Alanı
- Diğer
LIFTED, tam anlamıyla bir zaman yolculuğu rüzgarı estiriyor! Oyunun başında, Ari adlı karakterle birlikte fizik profesörünün maceralarına atılmak, tam da aradığım şey. Özellikle zaman yolculuğu temasının işlenişi çok yaratıcı. Her katın düğmesine bastığınızda, tarihte farklı bir yere fırlatılıyorsunuz ve bu süreçte karşılaştığınız çevresel bulmacalar gerçekten düşündürücü. Oyunun mekanikleri, eski macera oyunlarının ruhunu harika bir şekilde taşıyor ve keşif yaparken hissettiğiniz gerilim, tempoyu bir an bile düşürmüyor.
Profesör Raventhorpe’un 'Her Zaman Asansörü' ile birlikte zaman ve mekanda yolculuk yapmak, doğru zamanda doğru yere ineceğiniz garanti değil. Bu sürprizler, kendinizi her an yeni bir maceranın içinde bulmanıza neden oluyor. Kariyerinin başında olan bir fizik profesörünün neden bu kadar çok tuhaflıkla uğraştığını merak etmek de ayrı bir keyif. Arka planda Joe Gaudet ve Ray O'Hare gibi seslendirme sanatçılarının performansları, karakterlere hayat katıyor. Özellikle Ari'nin umutsuz ama kararlı tavrı, beni ekrana kilitledi.
Daha önce böyle bir deneyim yaşamadıysanız, oyunun sunduğu mizah ve 80'lerin nostaljik havası sizi hemen etkisi altına alacak. Oyunu oynarken, sadece bulmacaları çözmekle kalmıyor, aynı zamanda karakterlerin dinamikleri ve aralarındaki mizah dolu etkileşimlerle dolu bir hikaye deneyimliyorsunuz. Eğer birkaç dakikanız varsa, mutlaka ücretsiz demoyu deneyin, çünkü bu oyun sizi içindeki macera ve eğlence ile hemen sarıp sarmalayacak. Benim için LIFTED, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir yolculuk oldu. Zaman yolculuğunu sevenler için birebir!
Profesör Raventhorpe’un 'Her Zaman Asansörü' ile birlikte zaman ve mekanda yolculuk yapmak, doğru zamanda doğru yere ineceğiniz garanti değil. Bu sürprizler, kendinizi her an yeni bir maceranın içinde bulmanıza neden oluyor. Kariyerinin başında olan bir fizik profesörünün neden bu kadar çok tuhaflıkla uğraştığını merak etmek de ayrı bir keyif. Arka planda Joe Gaudet ve Ray O'Hare gibi seslendirme sanatçılarının performansları, karakterlere hayat katıyor. Özellikle Ari'nin umutsuz ama kararlı tavrı, beni ekrana kilitledi.
Daha önce böyle bir deneyim yaşamadıysanız, oyunun sunduğu mizah ve 80'lerin nostaljik havası sizi hemen etkisi altına alacak. Oyunu oynarken, sadece bulmacaları çözmekle kalmıyor, aynı zamanda karakterlerin dinamikleri ve aralarındaki mizah dolu etkileşimlerle dolu bir hikaye deneyimliyorsunuz. Eğer birkaç dakikanız varsa, mutlaka ücretsiz demoyu deneyin, çünkü bu oyun sizi içindeki macera ve eğlence ile hemen sarıp sarmalayacak. Benim için LIFTED, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir yolculuk oldu. Zaman yolculuğunu sevenler için birebir!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Oyun, Platform, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 6.44 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 22 Temmuz 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 22H2
- İşlemci: i5-6600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX 950
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: i5-9600K
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: RTX 2070
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.