LISC Season 1

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
lisc-season-1-1d76.jpg

LISC Season 1, adeta bir flört simülasyonunun ve görsel romanın birleşimi gibi karşımıza çıkıyor. Haksız bir suçlamayla karşılaşan ana karakterin, hayatındaki beş önemli kadını korumak için verdiği mücadele, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim sunuyor. Her biri kendine özgü kişiliklere ve hikayelere sahip bu kadınlarla olan ilişkileriniz, yaptığınız seçimlerle şekilleniyor. Yani her kararınızın bir ağırlığı var ve bu da oyunun dinamiklerini oldukça ilginç hale getiriyor.

Oynanış açısından, 10.000'den fazla statik render ve 300 animasyonlu sahneyle dolu bu macera, hem görsel hem de işitsel anlamda sizi içine çekiyor. Her kadınla olan etkileşiminiz, farklı sonuçlara ve hikaye dallarına yol açıyor. Ne kadar ileri gidebileceğinizi test etmek için gerçekten her seferinde geri dönmek isteyeceksiniz! Biraz cesaret ve strateji gerektiren bu süreçte, neyi hedeflediğinizi belirlemeniz oldukça önemli. Romantizm peşinde mi koşacaksınız, yoksa sadece eğlencelik mi kalacaksınız?

Grafikler ve ses efektleri oldukça başarılı. Bu samimi dünya, kendinizi kaybetmeniz için tasarlanmış. LISC, sadece bir oyun değil, aynı zamanda ilişkilerinizi ve seçimlerinizi sorgulamanız için bir alan sunuyor. Eğer ilişkiler, seçimler ve biraz da cinsellik içeren bir hikaye arıyorsanız, LISC Season 1 tam size göre! Herkesin oynaması gereken, farklı bir deneyim sunan bir yapım olmuş.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: +18 Oyunlar, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 13.12 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 16 Mayıs 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 veya üzeri
  • İşlemci: 2.0 GHz Core 2 Duo