LORT

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
lort-d91d.jpg

LORT, tam anlamıyla kaos dolu bir fantezi dünyasında geçiyor ve bu karışıklığın tadını çıkarmak için bir ekip kurmak şart! Arkadaşlarınla birlikte goblinlerden tanrılara uzanan bu yolda, hem komik hem de zorlu anlar sizi bekliyor. Savaşlar sırasında dostlarınızı hayata döndürme çabası, bir yandan da düşmanların üstesinden gelmek için sürekli bir strateji geliştirme zorunluluğu var. Her an bir patlama ya da bir arkadaşın başına gelen talihsiz bir olayla kahkahalara boğulabilirsiniz.

Kılıçlar, asalar ve yaylar arasında seçim yaparken, silahlarını kişiselleştirip farklı kombinasyonlar denemek özgürlüğü de cabası. Hangi güçlendirmeyi seçeceğinizi düşünürken, düşmanlarınızın da bu süreçte ne kadar acımasız olabileceğini unutmamalısınız. Gerçekten müthiş güçlendirmeler var, her biri kendi içinde bir hikaye barındırıyor. Nah’s Barrier ya da Kutsama Ödülü gibi güçlendirmelerle düşmanlarınızı alt etmek, sağ kalmak için oldukça eğlenceli bir yol!

Çılgın patron savaşları ise işin en eğlenceli kısmı. Bu dev yaratıklar, hem gözünüzü korkutuyor hem de stratejik düşünmenizi gerektiriyor. Zayıf noktalarını bulup, onlara karşı nasıl bir taktik geliştireceğinizi düşünmek, her koşuda farklı bir deneyim sunuyor. Yani, her seferinde aynı oyunu oynamıyorsunuz; her koşu, farklı bir macera.

Sonuç olarak, LORT sadece bir oyun değil, aynı zamanda arkadaşlarla geçirilen eğlenceli anların, aksiyon dolu dakikaların ve strateji dolu anların birleşimi. Eğer kaosun tadını çıkaracak bir ekip arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Kaos yaratmak ya da akıllıca oynamak tamamen sizin elinizde! Bu eğlenceli yolculukta göreceğiniz goblinler, kahkahalar ve muhteşem anılar bir arada sizi bekliyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.26 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 21 Ocak 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10İşlemci: Intel i5-9400F / Ryzen 5 4600Bellek: 8 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 580Depolama: 4 GB kullanılabilir alanEk Notlar: Düşük Ayarlar, 30 FPS
Önerilen:Önerilen:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 11İşlemci: Intel i7-11700F / Ryzen 7 5800X Bellek: 16 GB RAMGrafik Kartı: RTX 3070 / RTX 4070 / RX 7900Depolama: 4 GB kullanılabilir alanEk Notlar: Epic Settings, 60+ FPS

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
lort-ss-0-d4b0.jpg
lort-ss-1-6c84.jpg
lort-ss-2-3918.jpg
lort-ss-3-0bc0.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,414