Lost Judgment

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
lost-judgment-7984.jpg

Lost Judgment, Yagami'nin dedektif kimliğini sergilediği, karmaşık bir hikaye ve harika dövüş mekaniğiyle dolu. Gerçekten de bir yandan intikam ve adalet arasında gidip gelen bir hikaye sunarken, diğer yandan bu çatışmanın getirdiği duygusal derinlikleri de başarıyla işliyor. Göreve ilk adım attığınız an, lisede gizli bir araştırmaya dalıyorsunuz ve hemen o atmosferin içine çekiliyorsunuz. Yan karakterler, özellikle liseli öğrencilere dair hikayeler, oldukça ilginç ve gerçekçi. Zorbalık teması çok iyi işlenmiş, bu da sizi düşündürüyor ve aynı zamanda aksiyona sürüklüyor.

Oyun, yüksek teknolojili aletler ve araştırma yöntemleriyle dolu. Dronlar, dinleme cihazları ve daha fazlasıyla ipuçlarını toplamak için Yagami’nin özel göz hilelerini kullanmak oldukça tatmin edici. İpucu avlamak ve şüphelileri takip etmek, arka plandaki hikaye ile birleştiğinde, gerçekten iyi bir dedektif olmanın ne demek olduğunu hissettiriyor. Ayrıca, kılık değiştirerek birden fazla aktiviteye katılmak, yani lisede bir kulüp danışmanı olarak zaman geçirmek de farklı bir tat katıyor.

Dövüş mekanikleri ise beni benden aldı! Yagami’nin farklı dövüş stilleri, her anın heyecanını artırıyor. Sokak dövüşlerine girerken çevredeki nesneleri kullanarak yaratıcı bir şekilde rakiplerinizi alt etmek gerçekten keyifli. Bu, sadece dövüşü değil, aynı zamanda stratejik düşünmeyi de gerektiriyor. İster bir grup şüpheliyle başa çıkın, ister tek bir rakibe karşı mücadele edin, her durumda farklı taktikler geliştirmek zorundasınız. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini oldukça artırıyor.

Lost Judgment, görsel atmosferi, derin hikayesi ve dinamik dövüş mekanikleriyle kesinlikle zamanınızı değerli kılacak bir oyun. Eğer aksiyon ve macera dolu, aynı zamanda düşündüren bir oyun arıyorsanız, gözünüz kapalı şans vermenizi öneririm!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 57.71 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 14 Eylül 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 1903 (İS Derlemesi 18362) veya Üzeri
  • İşlemci: Intel Core i5-3470, 3,2 GHz veya AMD Ryzen 3 1200, 3,1 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960, 2 GB veya AMD Radeon RX 460, 2 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Dengeli FSR 1.0 ile 1080p Düşük @ 30 FPS, AVX ve SSE4.2 komut setini destekleyen bir CPU gerektirir. Microsoft artık Windows 10 veya daha eski sürümleri desteklememektedir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 1903 (İS Derlemesi 18362) veya Üzeri
  • İşlemci: Intel Core i7-4790, 3,6 GHz veya AMD Ryzen 5 1600, 3,2 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060, 6 GB veya AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: FSR olmadan 1080p Yüksek @ 60 FPS, AVX ve SSE4.2 komut setini destekleyen bir CPU gerektirir. Microsoft artık Windows 10 veya daha eski sürümleri desteklememektedir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
lost-judgment-ss-0-098e.jpg
lost-judgment-ss-1-067c.jpg
lost-judgment-ss-2-d028.jpg
lost-judgment-ss-3-9ae7.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,143
Kullanıcılar