Ludus Magnatus Gladiator Manager Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ludus-magnatus-gladiator-manager-simulator-79c3.jpg

Ludus Magnatus Gladiator Manager Simulator, tam anlamıyla bir gladiatör yöneticisi olmanın heyecanını yaşamanı sağlıyor. Division VII'ye başlaman, pek çok farklı strateji ve taktik denemek için harika bir zemin sunuyor. Savaşçıları işe almak, onları donatmak ve her biriyle kişisel bir bağ kurmak, oynaması son derece keyifli. Her maça çıkarken, sadece zafer peşinde koşmakla kalmıyor, aynı zamanda her dövüşün arkasındaki hikayeyi de yaşıyorsun. Acemilerinin efsaneye dönüşmesi ya da dramatik düşüşlerini izlemek oldukça etkileyici ve bu durum, her bir dövüşçünün senin için ne kadar değerli olduğunu hissettiriyor.

Oyun, her maçın farklı bir hikaye sunduğuna ve her savaşın sonucunun senin stratejine bağlı olduğuna dikkat çekiyor. Hız kazanmak ve rakipleri alt etmek için doğru hamleleri yapmak zorundasın, bu da her maçı eşsiz kılıyor. Hatta arkadaşlarını da davet edip senkronize savaşlarda birbirinize meydan okuyabilirsiniz, bu da oyunun sosyal yönünü oldukça kuvvetlendiriyor. Takımını yükseltmek için izcilere, doktorlara ve eğitmenlere yatırım yapmak, seni yalnızca bir yönetici değil, aynı zamanda bir lider yapıyor.

Atmosferi ve grafikleriyle de göz dolduran Ludus Magnatus, gladiatör dünyasında kaybolmanı sağlıyor. Oyunun sunduğu derinlik, senin stratejini geliştirmen ve takıma yönelik kararlar alman için harika bir fırsat sunuyor. Eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim arıyorsan, bu simülasyon tam sana göre. Eğlenceli bir zaman dilimi geçirirken, takımı nasıl yöneteceğine dair derin stratejiler geliştirmek için harika bir fırsat. Bir gladiatör yöneticisi olma hayalini gerçeğe dönüştürmek için hemen başla!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.28 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 21 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel I7 6700K
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 980