Lured In

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
lured-in-7938.jpg

Biliyor musun, Lured In gerçekten harika bir deneyim sunuyor! Büyükbabanın emekli olmasıyla birlikte seni balıkçılık imparatorluğuna yönlendirmesi, oyunun başlangıcında seni hemen içine çekiyor. İlk başta yıkık dökük bir binada başlıyorsun ama balıkları yakaladıkça ve tanklarını geliştirdikçe her şey daha da güzelleşiyor. Özellikle balık tutma mini oyunları oldukça eğlenceli ve bir o kadar da bağımlılık yapıcı. Bazen düşünmeden de olsa saatlerce balık tutabiliyorsun.

Hava durumu modellerine dikkat etmen gerekiyor, bu seni sürekli tetikte tutuyor. Farklı bölgeleri keşfetmek için gittiğinde, o anki hava durumu hangi balıkları yakalayabileceğine büyük ölçüde etki ediyor. Bu mekanik, oyuna stratejik bir derinlik katıyor. Ayrıca, yakaladığın balıkları eve getirip sergilemek, işin sosyal yönünü de ön plana çıkarıyor. Her bir balığın pasif gelir üretmesi, akvaryumunu sürekli büyütmek için harika bir motivasyon sağlıyor.

Tanklarını süslemek ve dekore etmek ise tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Hayalindeki akvaryumu oluşturmak için birçok seçenek var, bu arada karakterini de kişiselleştirebiliyorsun. Her an yeni bir şey keşfetmek, yani sürekli olarak gelişim ve yenilik içinde olmak, bu oyunun en keyifli yanlarından biri. Sonuçta, Lured In sadece bir balıkçılık simülasyonu değil, aynı zamanda bir işletme yönetimi oyunu; bu da ona farklı bir tat katıyor. Eğer sakin, keyifli ve aynı zamanda stratejik bir oyun arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 533.82 MB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 17 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: SSE 4.2 Desteği