Manor Lords

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
manor-lords-e9ab.jpg

Manor Lords'a ilk başladığımda, sanki direkt Orta Çağ'a ışınlanmışım gibi hissettim. Bu oyun, bir lord olarak köyü gelişmiş bir şehre dönüştürme serüvenini sunuyor ve her bir detayda tarihsel doğruluğu ön planda tutuyor. 14. yüzyılın sonlarına ait Frankonya mimarisinin etkilerini görmek, bana sanki bir tarihi belgesel izliyormuşum hissi verdi. Oyun, kaynak yönetimi ve üretim zincirini öyle güzel harmanlıyor ki, bu süreçte stratejik kararlar almak zorunda kalıyorsunuz. Hangi kaynakları ne zaman kullanacağınız, köyünüzün gelişiminde belirleyici bir rol oynuyor.

Şehir kurma mekaniği ise gerçek bir özgürlük sunuyor. Düzlemsel olmayan inşaat seçenekleriyle, araziyi ve doğal kaynakları dikkate alarak yerleşimlerinizi tasarlamak oldukça keyifli. Orta Çağ'a ait konutların ve ticaret alanlarının nasıl inşa edildiğini görmek, bana o dönemin ruhunu yaşatıyor. Bahar yağmurlarının getirdiği bereketi kutlarken, kış için hazırlık yapmak zorunda kalmak, oyunun mevsim döngüsü ile ne kadar iyi entegre olduğunu gösteriyor.

Bu oyun kesinlikle sabır ve planlama gerektiriyor. Her kış gelirken, kışın zorlu koşullarına karşı hazırlığınızı yapmak zorundasınız. Bu, sadece stratejik düşünmeyi değil, aynı zamanda kaynak yönetimini de ön plana çıkarıyor. Her mevsim, yeni bir fırsat ve zorluk, bu da oyunun sürekli dinamik kalmasını sağlıyor. Eğer strateji ve simülasyon türlerini seviyorsanız, Manor Lords tam size göre bir deneyim sunuyor. Kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.16 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 26 Nisan 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit) İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® FX-Series™ FX-4350 (quad-core) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 GB) / AMD® Radeon™ RX-460 (4 GB) / Intel® Arc™ A380 (6 GB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit) İşlemci: Intel® Core™ i5-7600 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core) Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (6 GB) / AMD® Radeon™ RX 580 (8 GB) / Intel® Arc™ A580 (8 GB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
manor-lords-ss-0-09d5.jpg
manor-lords-ss-1-2a8a.jpg
manor-lords-ss-2-5798.jpg
manor-lords-ss-3-1a23.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,006