MARVEL Cosmic Invasion

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
marvel-cosmic-invasion-fd2e.jpg

MARVEL Cosmic Invasion, tam anlamıyla bir görsel şölen! Oynarken kendimi sanki Marvel evreninin ortasında bir kahraman gibi hissettim. Dinamik savaş kombinasyonları o kadar akıcı ki, rakipleri alt ederken yaptığım hareketler tam bir akrobatik gösteriye dönüşüyor. Piksel sanatı ise nostaljik bir hava katarken, her bir karakterin tasarımı da göz alıcı. Örümcek Adam, Wolverine ve Dişi Hulk gibi tanıdık yüzler, savaş alanında yan yana olup, güçlerini birleştirdiklerinde gerçekten büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Cosmic Swap takım sistemi de oyunun en heyecan verici özelliklerinden biri. İster yeni bir oyuncu olun, ister eski bir Marvel hayranı, her seviyede farklı karakterler arasında geçiş yaparak kendi stratejinizi oluşturmak müthiş bir zevk. Her karakterin kendine has yetenekleri var ve bunları bir araya getirerek yarattığınız kombinasyonlar, düşmanlarınızı alt etmenin anahtarı. Fırtına'nın hava saldırılarıyla Venom'un güçlü darbelerini birleştirip nasıl bir karışım çıkardığımı hayal edin!

Annihilation Wave'in tehdidi altında galaksinin geleceği için savaşmak, sadece bir oyun değil; bir macera. Gümüş Sörfçü ve Roket Rakun gibi galaktik kahramanlarla birlikte, her seferinde farklı taktiklerle düşmanları alt etmek için yeni yollar denemek beni her seferinde daha çok heyecanlandırdı. Her seferinde yeni favori karakterler keşfettim ve bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Eğer aksiyon dolu bir macera arıyorsanız, bu oyun tam size göre! Arkadaşlarınızla birlikte oynayıp, takımlarınızı kurarak bu kozmik savaşta yer almak, gerçekten unutulmaz bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Online Oyunlar, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 618.68 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 1 Aralık 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6550 veya Athlon 64 X2 6400+
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GT 320, 1 GB veya AMD Radeon HD 6570, 1 GB veya Intel HD Graphics
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p @ 30 FPS
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i3-540 veya AMD Phenom II X2 550
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GT 730, 2 GB veya AMD Radeon R7 240, 2 GB veya Intel HD Grafik Kartı
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p @ 60 FPS

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
marvel-cosmic-invasion-ss-0-523b.jpg
marvel-cosmic-invasion-ss-1-25ed.jpg
marvel-cosmic-invasion-ss-2-5472.jpg
marvel-cosmic-invasion-ss-3-d3c1.jpg

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular