- İlgi Alanı
- Diğer
Miles Morales, Spider-Man evrenine adım attığında sanki kendimi genç bir kahramanın hikayesinin tam ortasında buldum. New York'un karlı sokaklarında, Miles'ın hem yeni bir kahraman olma yolculuğunu hem de kişisel hayatını dengelemeye çalışmasını izlemek gerçekten etkileyiciydi. Peter Parker'ın izinden gitme çabası, onun genç yaşta üstlendiği sorumlulukları ve bunun getirdiği içsel çatışmaları çok iyi yansıtıyor. Oyun, sadece dövüş sahneleriyle değil, aynı zamanda karakter derinliği ile dolu; bu da beni gerçekten içine çekti.
Hikayenin merkezinde, dolandırıcı bir enerji şirketi ve yüksek teknolojili suç ordusu arasında geçen çatışma var. Miles, bu karmaşanın içinde kendisine güvenebileceği insanlar bulmak zorunda. Bu noktada, oyunun atmosferi, müzikleri ve grafik kalitesiyle birleşince, adeta New York'u bir karakter gibi hissettiriyor. Her köşe, her sokak, Miles’ın hikayesini zenginleştiriyor ve oyuncuyu daha fazla araştırmaya teşvik ediyor.
Ve evet, grafikler hakkında konuşmayı unutmamak gerek! PC optimizasyonu kesinlikle harika. NVIDIA'nın DLSS ve diğer teknolojileri sayesinde, her şey akıcı bir şekilde işliyor. Oynarken gördüğüm detaylar ve görsel kalite, bu oyunun gerçekten özenle hazırlandığını gösteriyor. Benim gibi grafik meraklıları için bu bir ziyafet.
Kısacası, Miles Morales, sadece bir aksiyon oyunu değil; aynı zamanda bir karakterin büyüme hikayesi. Hem dövüş mekanikleri hem de hikaye anlatımı açısından çok tatmin edici bir deneyim sundu. Eğer Spider-Man hayranıysanız veya sadece kaliteli bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kaçırmamanızı öneririm.
Hikayenin merkezinde, dolandırıcı bir enerji şirketi ve yüksek teknolojili suç ordusu arasında geçen çatışma var. Miles, bu karmaşanın içinde kendisine güvenebileceği insanlar bulmak zorunda. Bu noktada, oyunun atmosferi, müzikleri ve grafik kalitesiyle birleşince, adeta New York'u bir karakter gibi hissettiriyor. Her köşe, her sokak, Miles’ın hikayesini zenginleştiriyor ve oyuncuyu daha fazla araştırmaya teşvik ediyor.
Ve evet, grafikler hakkında konuşmayı unutmamak gerek! PC optimizasyonu kesinlikle harika. NVIDIA'nın DLSS ve diğer teknolojileri sayesinde, her şey akıcı bir şekilde işliyor. Oynarken gördüğüm detaylar ve görsel kalite, bu oyunun gerçekten özenle hazırlandığını gösteriyor. Benim gibi grafik meraklıları için bu bir ziyafet.
Kısacası, Miles Morales, sadece bir aksiyon oyunu değil; aynı zamanda bir karakterin büyüme hikayesi. Hem dövüş mekanikleri hem de hikaye anlatımı açısından çok tatmin edici bir deneyim sundu. Eğer Spider-Man hayranıysanız veya sadece kaliteli bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kaçırmamanızı öneririm.
- Tür: Oyun, Aksiyon, Macera, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 57.77 GB
- Crack: v4.630.0.0
- Tarih: 18 Kasım 2022
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit 1909 İşlemci: Intel Core i3-4160, 3.6 GHz or AMD equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 950 or AMD Radeon RX 470 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit 1909 İşlemci: Intel Core i5-4670, 3.4 Ghz or AMD Ryzen 5 1600, 3.2 Ghz Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB or AMD Radeon RX 580 8GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 75 GB SSD space Recommended
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.