- İlgi Alanı
- Diğer
Hey dostum, Marvel’s Spider-Man Remastered gerçekten harika bir deneyim! New York’un sokaklarında dolaşırken hissettiğin o özgürlük, tam anlamıyla muazzam. Spider-Man olarak duvara tırmanmak, ağ atmak ve şehri süzülerek geçmek inanılmaz bir his. İlk başta belki biraz alışman gerekebilir ama birkaç saat sonra, sanki Peter Parker’sın gibi hissediyorsun. Dövüş mekanikleri oldukça akıcı, her bir vuruşta düşmanların yere serilişiyle birlikte kendini bir aksiyon filmi sahnesinde gibi hissediyorsun. O kadar iyi ki, özellikle çevresel etkileşimlerle düşmanları saf dışı bırakmak çok eğlenceli.
Hikaye de oldukça etkileyici. Peter Parker’ın kariyeri ve kişisel hayatındaki çatışmalar çok iyi işlenmiş. Marvel evrenindeki diğer karakterlerle olan etkileşimleri, seni bu dünyaya daha da bağlıyor. Her karakterin derinliği ve geçmişi, seni daha çok hikayeye kaptırıyor. Ayrıca, ek içerik olarak gelen "Asla Uyumayan Şehir" bölümü, keşfedilecek yeni görevler ve mücadelelerle dolu. Bu genişlemeyle birlikte deneyimin daha da zenginleşiyor.
Grafikler harika! PC’ye optimize edilmiş haliyle, detaylar göz alıcı. Manhattan’ın simgesel yerlerini gezerken, her köşe başında yeni bir sürprizle karşılaşmak harika. Oyun dünyası o kadar canlı ki, bazen sadece etrafta dolaşmak, düşmanlarla savaşmaktan daha eğlenceli hale geliyor. Eğer aksiyon ve macera sever biriysen, bu oyunu kaçırmamalısın. Gerçekten, Spider-Man gibi hissetmek ve New York’un sokaklarında dolaşmak için harika bir fırsat!
Hikaye de oldukça etkileyici. Peter Parker’ın kariyeri ve kişisel hayatındaki çatışmalar çok iyi işlenmiş. Marvel evrenindeki diğer karakterlerle olan etkileşimleri, seni bu dünyaya daha da bağlıyor. Her karakterin derinliği ve geçmişi, seni daha çok hikayeye kaptırıyor. Ayrıca, ek içerik olarak gelen "Asla Uyumayan Şehir" bölümü, keşfedilecek yeni görevler ve mücadelelerle dolu. Bu genişlemeyle birlikte deneyimin daha da zenginleşiyor.
Grafikler harika! PC’ye optimize edilmiş haliyle, detaylar göz alıcı. Manhattan’ın simgesel yerlerini gezerken, her köşe başında yeni bir sürprizle karşılaşmak harika. Oyun dünyası o kadar canlı ki, bazen sadece etrafta dolaşmak, düşmanlarla savaşmaktan daha eğlenceli hale geliyor. Eğer aksiyon ve macera sever biriysen, bu oyunu kaçırmamalısın. Gerçekten, Spider-Man gibi hissetmek ve New York’un sokaklarında dolaşmak için harika bir fırsat!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 80.19 GB
- Crack: v4.630.0.0
- Tarih: 12 Ağustos 2022
- Dil: İngilizce (Türkçe Yama Mevcut)
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i3-4160, 3.6 GHz or AMD equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 950 or AMD Radeon RX 470 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-4670, 3.4 Ghz or AMD Ryzen5 1600, 3.2 Ghz Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB or AMD Radeon RX 580 8GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.