- İlgi Alanı
- Diğer
Mediafour MacDriver Pro Full v12.1.0.12, Windows platformunda Mac disklerini yönetmek için harika bir araç. Birçok kullanıcı için, farklı işletim sistemleri arasında veri paylaşımı yapmak bazen zorlu bir deneyim olabilir. Ancak bu yazılım, Mac disklerini Windows ortamında sorunsuz bir şekilde tanıtıp kullanmanıza olanak tanıyarak bu süreci oldukça kolaylaştırıyor. Disk formatlama, yazma işlemleri ve ISO dosyası oluşturma gibi işlevleri, kullanıcı dostu bir arayüzle sunması büyük bir avantaj. Bu sayede, Mac kullanıcıları için tasarlanan dosya sistemlerine erişim sağlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Programın boyutu sadece 17 MB ve şifresiz olarak dağıtıldığı için hızlı bir kurulum süreci sunuyor. Webroot ile taranmış olması, güvenlik açısından da kafaları rahatlatıyor. Mediafour MacDriver Pro, Mac disklerinin Windows ortamında optimizasyonunu sağlarken, aynı zamanda performans kaybını en aza indiriyor. Eğer Windows işletim sisteminiz üzerinde Mac diskleri ile çalışıyorsanız, bu programı kesinlikle denemeniz gerekiyor.
Programın boyutu sadece 17 MB ve şifresiz olarak dağıtıldığı için hızlı bir kurulum süreci sunuyor. Webroot ile taranmış olması, güvenlik açısından da kafaları rahatlatıyor. Mediafour MacDriver Pro, Mac disklerinin Windows ortamında optimizasyonunu sağlarken, aynı zamanda performans kaybını en aza indiriyor. Eğer Windows işletim sisteminiz üzerinde Mac diskleri ile çalışıyorsanız, bu programı kesinlikle denemeniz gerekiyor.
- Boyut:17-mb Sıkıştırma: Rar / Şifresiz Tarama: Webroot. / Durum Temiz
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.