Meltopia

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
meltopia-e166.jpg

Meltopia'yı oynarken kendimi donmuş bir dünyada kaybolmuş gibi hissettim. Karla kaplı haritada ilerlerken, her köşede yeni bir gizemle karşılaşmak gerçekten harikaydı. Isı tabancası ile karı eritmek, sadece fiziksel bir engeli aşmakla kalmıyor, aynı zamanda bu dünyada gizli kalmış hikayeleri de açığa çıkarıyordu. Oyun mekanikleri oldukça akıcı ve sezgisel. Her yeni keşif, beni bir adım daha antik Mamut'un kalıntılarına yaklaştırırken, karın altındaki farklı dünyayı keşfetmek de ayrı bir heyecan katıyordu.

Yavaş yavaş çözülen kar tabakalarının ardında, buzlu mağaralar ve parıldayan yansımalarla dolu tüneller beni adeta büyüledi. Bu geçişler, oyunun atmosferini daha da derinleştiriyor ve her anın tadını çıkarmama sebep oluyordu. Evet, bazen dinamit kullanmak gerekiyordu, ama bu da ayrı bir eğlence ve strateji unsuru katıyordu. Buz katmanlarını patlatmak ve zor alanlara ulaşmak, benim için bu oyunun en keyifli kısımlarından biriydi.

Kısacası, Meltopia, keşfetmeyi seven herkes için harika bir deneyim sunuyor. Hem görsel olarak büyüleyici hem de derin bir hikaye sunan bu oyun, karla kaplı dünyasında kaybolup gitmeyi isteyen oyunculara kesinlikle hitap ediyor. Eğer heyecan dolu bir macera arıyorsanız, bu donmuş evrende kaybolmaktan çekinmeyin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.78 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 1 Mayıs 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5, 1,5 GHz ve üzeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: 1 Gb ayrılmış video kartı, shader modeli 3.0+
  • DirectX: Sürüm 10