Meowgic

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
meowgic-c8b6.jpg

Meowgic, gerçekten de kediseverler için harika bir deneyim sunuyor. Kedinizi özelleştirme kısmı, tam anlamıyla yaratıcılığınızı konuşturmak için bir fırsat. Gerçekten, kedinizin görünümünü beğeninize göre ayarlamak kadar tatmin edici bir şey yok. Ve bu oyun, sadece görsellik değil, aynı zamanda sesle güçlendirilmiş büyü mekanikleriyle de geliyor. Mikrofonunuzu kullanarak büyü yaparken, etrafınızdaki arkadaşlarınızı şaşırtmak oldukça eğlenceli! Büyülerinizi özelleştirmek de cabası; kelimelerle yarattığınız büyüler, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor.

Oyun, kaotik işbirliği unsurlarıyla dolu. Arkadaşlarınızla birlikte büyü yaparken, birbirinizi havaya kaldırmak ya da komik büyü etkileşimleri keşfetmek, kesinlikle gülme garantili. Bir arkadaşınızın kuyruğunu ateşe vermek gibi çılgınca şeyler yapabilmek, bu oyunun en eğlenceli yanlarından biri. Tabii ki, bu tür bir eğlence, dostlarınızla birlikte yaşandığında çok daha anlamlı hale geliyor.

Keşif yaparken değerli ganimet toplamayı da ihmal etmemek lazım. Sıcak hava balonuna dönerken canavarlara karşı savaşmak, o anı daha da heyecanlı kılıyor. Ayrıca, peri masalı atmosferiyle dolu stilize yüzen adalar ve fantastik zindanlar, görsel olarak da sizi büyülüyor. Kısacası, Meowgic, hem aksiyon dolu hem de eğlenceli bir macera arayanlar için kaçırılmaması gereken bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikteyken, her an yeni bir macera yaşayabilirsiniz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.24 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 20 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
Önerilen: