Mewgenics

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
mewgenics-256e.jpg

Hey dostum, Mewgenics'i oynama şansım oldu ve sana hemen bu eğlenceli kedi macerasından bahsetmek istiyorum! Boon County'ye hoş geldin, burada her şey kediler etrafında dönüyor. İlk başta, evin büyüyor ve seni kedilerinle harika bir ekip oluşturmaya teşvik ediyor. Her kedinin kendine has tasmaları var; Savaşçı, Tank, Büyücü gibi sınıflar altında onları eğitmek gerçekten harika. Sıra tabanlı savaşlarda, stratejinizi iyi kurmanız gerekiyor. Yani, kedilerinizi dikkatli yerleştirip, yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalısınız. Her seferinde yeni taktikler denemek ve çevresel ipuçları bulmak eğlenceli bir meydan okuma sunuyor.

Bir de üreme mekanikleri var ki, işte orası tam bir delilik! Eve dönen kediler sadece tecrübe kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda yaralar ve hatta ekstra kafalarla geri dönebilirler. Kedilerinizi genetik olarak geliştirip, tuhaf beceriler kazandırmak da cabası. Her yeni nesil, bir öncekinden daha güçlü ve tuhaf bir hale gelebiliyor. Bu, gerçek bir derinlik katıyor ve sürekli olarak yeni stratejiler denemek zorunda kalıyorsun.

Ana kampanya ise 200+ saat sürüyor. 10'dan fazla karakter sınıfı ve 900'den fazla öğe ile dolu bir dünya seni bekliyor. Her seferinde farklı seçimler yaparak aynı oyunu asla iki kez oynamıyorsun. Yani, her koşu yeni bir macera, yeni bir zorluk. Eğer kedileri ve stratejik oyunları seviyorsan, Mewgenics tam sana göre! Bu oyun, hem deneyciler hem de iyileştiriciler için dolu dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Akşamları kedilerinle birlikte geçireceğin eğlenceli saatler seni bekliyor!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 4.71 GB
  • Crack: v1.1.21039
  • Tarih: 10 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: 4 çekirdek, 2014 veya üzeri Bellek: 8 GB RAM Grafik: 2 GB VRAM, OpenGL 4.4 veya daha iyisi Depolama: 6 GB kullanılabilir alan Ek Notlar: Oyun spesifikasyonlara uygun makinelerde çalışabilir ancak daha düşük çözünürlükte ve/veya daha düşük kare hızlarında çalışması beklenebilir.
Önerilen:Önerilen: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
mewgenics-ss-0-3991.jpg
mewgenics-ss-1-20bc.jpg
mewgenics-ss-2-e710.jpg
mewgenics-ss-3-39b0.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular