- İlgi Alanı
- Diğer
Mini Airways ATC Simulator, adından da anlaşılacağı üzere, bir hava trafik kontrolörü olma deneyimini yaşatıyor. Oyuna ilk başladığınızda, uçakları yönlendirmek ve hava trafiğini düzenlemek için hemen işe koyuluyorsunuz. Hızlı bir tempoda ilerleyen oyun, gerçekten konsantrasyon gerektiriyor. Uçakların iniş ve kalkışlarını ayarlarken, bir yandan da ramak kala olaylarından kaçmak için tetikte olmalısınız. Bu da, oyunun heyecanını artıran bir unsur. Arkadaşlarınızla birlikte oynadığınızda, hava sahasını ortaklaşa yönetme şansı buluyorsunuz. Bu da, hatalarınızı minimize etmenize yardımcı oluyor ve birlikte çalışmanın verdiği keyfi artırıyor.
Havaalanlarını geliştirme kısmı da oldukça tatmin edici. Her bir günlük yönetimi tamamladığınızda, yükseltme seçenekleri ile havaalanınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. Otomatik bekleme veya hızlanan dönüşler gibi özellikler, oyunun akışını çok daha akıcı hale getiriyor. Kendi hava sahanızı özelleştirme şansı, kişiselleştirme seven oyuncular için büyük bir artı. 19 farklı hava sahası haritasına açılan kapı, gerçek dünyadaki havalimanlarını deneyimlemenizi de sağlıyor; yani Vancouver’dan Londra’ya kadar birçok farklı noktada hava trafik yönetimi yapabilirsiniz.
Rastgele olaylar da oyunun içinde karşınıza çıkıyor ve bu durum, her seferinde yeni bir deneyim sunuyor. Hudson Nehri’ne iniş gibi ikonik anları yaşamak, havacılık tutkunları için oldukça keyifli. Mini Airways, sadece bir simülatör olmanın ötesine geçerek, oyunculara gerçek bir hava trafik kontrol deneyimi sunuyor. Eğer stres dolu bir yönetim oyunu arıyorsanız, bu oyun tam size göre. Hadi, uçakları havalandırma ve iniş için temizle işine başlayalım!
Havaalanlarını geliştirme kısmı da oldukça tatmin edici. Her bir günlük yönetimi tamamladığınızda, yükseltme seçenekleri ile havaalanınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. Otomatik bekleme veya hızlanan dönüşler gibi özellikler, oyunun akışını çok daha akıcı hale getiriyor. Kendi hava sahanızı özelleştirme şansı, kişiselleştirme seven oyuncular için büyük bir artı. 19 farklı hava sahası haritasına açılan kapı, gerçek dünyadaki havalimanlarını deneyimlemenizi de sağlıyor; yani Vancouver’dan Londra’ya kadar birçok farklı noktada hava trafik yönetimi yapabilirsiniz.
Rastgele olaylar da oyunun içinde karşınıza çıkıyor ve bu durum, her seferinde yeni bir deneyim sunuyor. Hudson Nehri’ne iniş gibi ikonik anları yaşamak, havacılık tutkunları için oldukça keyifli. Mini Airways, sadece bir simülatör olmanın ötesine geçerek, oyunculara gerçek bir hava trafik kontrol deneyimi sunuyor. Eğer stres dolu bir yönetim oyunu arıyorsanız, bu oyun tam size göre. Hadi, uçakları havalandırma ve iniş için temizle işine başlayalım!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 876.81 MB
- Crack: GOLDBERG
- Tarih: 30 Temmuz 2024
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 veya daha yenisi
- İşlemci: 2GHz veya daha iyisi
- Bellek: 1 GB RAM
- Grafikler: 1366×768 minimum çözünürlük, 2012 sonrası grafik donanımı
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.