Modulus Factory Automation

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
modulus-factory-automation-d9f6.jpg

Modulus Factory Automation, benim gözümde tam anlamıyla bir stresi azaltma makinesi! Eğer karmaşık savaşlar, zaman sınırlı görevler ya da sürekli bir baskı altında hissetmek istemiyorsan, bu oyun tam sana göre. Burada amaç tamamen yaratıcılığını serbest bırakmak ve modüler mühendislik ile büyülü bir dünyaya adım atmak. Tamamen kendi hızında inşa etme özgürlüğü sunan bir deneyim var, bu da her şeyi daha tatlı hale getiriyor. Düşman veya dövüş yok; bu oyun, sadece kendi sistemlerini oluşturma ve onları optimize etme keyfini sunuyor.

Oyun, modüller adı verilen 3 boyutlu yapı taşlarıyla dolu. Kendi fabrika otomasyon sistemlerini kurmak için kesme, boyama ve birleştirme işlemleri yaparken, aynı zamanda mantık odaklı problem çözme yeteneklerini de geliştiriyorsun. Esasında her şey, nasıl bir sistem yaratacağını seçmene bağlı. Yani, tek bir çözüm yok, sadece senin yaratıcılığın ve hayal gücün var. Bunu yaparken, derin uzaydan gelen o gizemli sinyal seni daha büyük bir amaca yönlendiriyor ve inşa ettiğin devasa Sinir Anıtlarıyla sınırları zorluyorsun.

Yaratıcı Mod ile sınırsız kaynak ve araçlara erişim sağlamak, sadece eğlenceli değil, aynı zamanda tüm potansiyelini keşfetmene olanak tanıyor. İster karmaşık düzenler dene, ister tamamen çılgın bir şey yaratmaya çalış; bu senin sanal alanın! Her anını, yeni bir şeyler denemekle geçirebilir ve bunu yaparken de içindeki mühendislik ruhunu besleyebilirsin. Modulus, yaratıcılığını sonuna kadar zorlayabileceğin, düşük baskılı bir otomasyon deneyimi sunuyor. Hadi, modülleri bir araya getir ve kendi dünya inşa etmeye başla!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.88 GB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 2 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-11600K / AMD Ryzen 5 5500
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1660 / AMD Radeon RX 590
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Büyük fabrikalar için 30 fps yeterlidir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-12600K / AMD Ryzen 5 5600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce RTX 3060 / Radeon RX 6600 XT
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Büyük fabrikalar için 60 fps yeterlidir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
modulus-factory-automation-ss-0-d14b.jpg
modulus-factory-automation-ss-1-c5a4.jpg
modulus-factory-automation-ss-2-d567.jpg
modulus-factory-automation-ss-3-7c12.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,094