Mortal Kombat 1

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
mortal-kombat-1-e7a7.jpg

Mortal Kombat 1, Liu Kang'ın vizyonuyla şekillenen yepyeni bir evren sunuyor ve bu, Mortal Kombat fanları için gerçekten heyecan verici bir adım. Her şeyin kökten değiştiği bir dünya, tanıdık karakterler ve mekanlar ile dolu. Dövüş mekaniği, alıştığımız o sert ama bir o kadar da akıcı yapısını korurken, yeni Kameo sistemi ile her dövüşü daha dinamik ve stratejik hale getiriyor. Özellikle, takım arkadaşlarının özel hareketlerinden yararlanmak, dövüşler arası taktiksel derinlik katıyor. Bu sistem, her bir müsabakanın sonuçlarını etkileyebilir ve bu da oyuna ayrı bir katman ekliyor.

İstilalar modu ise tek oyunculu deneyimi tamamen yeniden şekillendiriyor. Dinamik zorluklarla dolu bu mod, RPG unsurlarıyla birleşerek daha derin bir ilerleme hissi yaratıyor. Her zafer, yeni ödüller ve becerilerle sonuçlanıyor ki bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Özellikle, her seferinde farklı zorluklarla karşılaşmak, oyunun tazeliğini korumasını sağlıyor.

Oynanış açısından, Mortal Kombat 1 kesinlikle göz dolduruyor. Artık bir dövüş oyunu olmanın ötesine geçerek, strateji ve keşif unsurlarını da başarılı bir şekilde harmanlıyor. Yani, sadece rakibinizi alt etmekle kalmıyor, aynı zamanda bu yeni evrende kendi maceranızı da yaşıyorsunuz. Özetlemek gerekirse, Mortal Kombat 1 kesinlikle dövüş oyunu sevenlerin kütüphanesinde yer almayı hak ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Dövüş, Korku, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 125.45 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 19 Eylül 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-6600 | AMD Ryzen™ 3 3100 veya Ryzen™ 5 2600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: Nvidia GeForce® GTX 1660 veya AMD Radeon™ RX 590 veya Intel® Arc™ A750
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 140 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD (Tam çevrimiçi çapraz oynatma özellikleri için tercih edilir), HDD (Desteklenir), 1080p/Düşük
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-8400 | AMD Ryzen™ 5 3600X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce® GTX 2080 Ti veya AMD Radeon™ RX 5700 XT veya Intel® Arc™ A770
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 140 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD, 1440p/Yüksek

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
mortal-kombat-1-ss-0-024c.jpg
mortal-kombat-1-ss-1-1f7b.jpg
mortal-kombat-1-ss-2-4d2b.jpg
mortal-kombat-1-ss-3-71f5.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png