Mortal Kombat Legacy Kollection

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
mortal-kombat-legacy-kollection-5850.jpg

Dostum, Mortal Kombat: Legacy Kollection ile nostalji dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır ol! Bu koleksiyon, serinin efsane başlangıcını ve ikonik arcade sürümlerini bir araya getiriyor. Oynarken kendini 90'ların oyun salonlarında gibi hissedeceksin. Seçim yaparken karakterlerin geçmişine dair bir bilgi akışıyla karşılaşmanın tadı bambaşka. Efsanevi dövüşçülerle kapışırken, geçmişin ruhunu yeniden yaşamak harika bir deneyim sunuyor.

Dövüş mekanikleri, tabii ki muazzam! Digital Eclipse sayesinde çevrimiçi oyun deneyimi de oldukça tatmin edici. Geri alımlı ağ kodu ile arkadaşlarınla kapışırken her saldırının hassasiyetinin korunduğundan emin olabilirsin. Uzak mesafelerde bile, bu dövüşlerin akıcılığı seni hayran bırakacak. Kendi dövüş stilini geliştirmek, rakiplerini alt etmek için en sevdiğin karakteri seçecek ve bu mücadelenin tadını çıkaracaksın.

Ayrıca, içindeki interaktif belgesel bölümleri ile Mortal Kombat’ın tarihine dair pek çok sır açığa çıkıyor. Orijinal ekipten hikâyeleri dinlemek ve nadir konsept çizimlerine göz atmak harika bir bonus. Bu koleksiyon, hem dövüş tutkunları hem de serinin geçmişine ilgi duyanlar için bir başyapıt. Hadi, arenaya adım at ve dövüşçünü seç!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Dövüş, Online Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 12.43 GB
  • Crack: v20251209-RUNE
  • Tarih: 30 Ekim 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit) İşlemci: Intel Core i3-4100, AMD A8-6600K Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, AMD Radeon R7 250X Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 (64-bit) İşlemci: Intel Core i3-10100, AMD Ryzen 3 4300G Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 950, AMD Radeon RX 550 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 16 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
mortal-kombat-legacy-kollection-ss-0-d94b.jpg
mortal-kombat-legacy-kollection-ss-1-a041.jpg
mortal-kombat-legacy-kollection-ss-2-740b.jpg
mortal-kombat-legacy-kollection-ss-3-d449.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,278
Kullanıcılar