Moss The Forgotten Relic

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
moss-the-forgotten-relic-2fea.jpg

Moss: The Forgotten Relic, efsanevi bir masal kitabının sayfalarına adım atarken, karşınıza çıkan o minik ama cesur fare Quill ile birlikte gerçekten unutulmaz bir maceraya atılıyorsunuz. Doğanın yavaş yavaş ele geçirdiği bu yıkılmış krallıkta, hem görsel hem de duygusal olarak sizi etkileyen bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Çevresel bulmacalar, tam da keşfetmek için yaratılmış gibi ve her köşede gizli sırlar saklıyor. Quill’in güçlü karakteri, onunla olan bağınızı derinleştiriyor ve bu bağlılık her zorluğu aşmanızda size ilham kaynağı oluyor.

Oyun, hem görselliğiyle hem de hikaye anlatımıyla sizi içine çekiyor. Klasik fantastik unsurlarla dolu bu dünya, düşsel bir yolculuk için mükemmel bir zemin sunuyor. Oynarken, kaybolduğunuz o detaylı mekanlar ve iç içe geçmiş hikayeler, passiv bir izleyici olmaktan çıkarıp sizi etkin bir katılımcı haline getiriyor. Her bir bölümde, sürprizlerle dolu gizemli güçlerle karşılaşmanız, keşif duygusunu oldukça tetikliyor.

Moss: The Forgotten Relic, yalnızca bir oyun değil, duygusal bir deneyim. Oynarken ruh halinizin nasıl değiştiğini hissedeceksiniz. Özellikle Quill’in macerasına verdiğiniz destek ile kendinizi onun hikayesinin bir parçası gibi hissediyorsunuz. Eğer sıcak bir masal atmosferinde kaybolmayı seviyorsanız, bu oyunu mutlaka deneyimlemelisiniz. Bir kahramanın yanı başında hissetmek, hem eğlenceli hem de duygusal bir yolculuğa çıkmanızı sağlıyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Oyun, Platform
  • Platform: PC
  • Boyut: 13.44 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 5 1500X veya daha iyisi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1070 8GB / AMD RX Vega 56 8GB veya daha iyisi
  • Depolama: 15000 MB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
moss-the-forgotten-relic-ss-0-42ef.jpg
moss-the-forgotten-relic-ss-1-0dbc.jpg
moss-the-forgotten-relic-ss-2-48a4.jpg
moss-the-forgotten-relic-ss-3-2462.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.