- İlgi Alanı
- Diğer
Mount & Blade II: Bannerlord, oynaması gerçekten bir zevk olan, derin bir deneyim sunuyor. Kalradya'nın muhteşem dünyasında savaş borularının sesiyle birlikte, iç savaşın kaosuna adım atıyorsunuz. Her savaşa girdiğinizde, düşmanlarla yüz yüze geldiğinizde hissettiğiniz adrenalini anlatmak zor. Kılıcınızı kuşanıp, düşmanlarınızı alt etmek için yalnızca strateji değil, aynı zamanda reflekslerinizi de kullanmanız gerekiyor. Bu dövüş sistemi, öğrenmesi kolay ama ustalaşması bir o kadar zor; bu da beni her seferinde daha fazla oynamaya itiyor.
Karakter oluşturma kısmı da oldukça derin. İstediğiniz gibi bir karakter yaratırken, oyun tarzınıza uygun yetenekler geliştirebiliyorsunuz. Kendi ordunuzu kurup, onlarla birlikte savaşa katılmak bambaşka bir tat. Bir yandan birliklerinizi yönetirken diğer yandan savaşın içine dalıp düşmanlarınızı alt etmek gerçekten çok eğlenceli. Her savaş, farklı taktikler denemeniz için yeni fırsatlar sunuyor.
Ekonomi sistemi ise beni etkileyen bir diğer unsur. Tüccar gibi davranıp, bir şehirde açlık çekenlerin ihtiyacını karşılayarak zenginleşebilir ya da belki de bir haydut olup karavanları soyabilirsiniz. Her kararınızın sonuçları var ve bu da oyuna tam anlamıyla bir derinlik katıyor. Ve tabii ki, modlanabilirlik özelliği sayesinde topluluğun yarattığı yeni içeriklerle oyun sürekli taze kalıyor.
Sonuç olarak, Bannerlord her yönüyle oyuncuları içine çeken bir deneyim sunuyor. Eğer orta çağ savaşlarını seviyorsanız ve derin bir RPG deneyimi arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Kalradya'nın savaş alanlarına dalın ve kendi krallığınızı kurun!
Karakter oluşturma kısmı da oldukça derin. İstediğiniz gibi bir karakter yaratırken, oyun tarzınıza uygun yetenekler geliştirebiliyorsunuz. Kendi ordunuzu kurup, onlarla birlikte savaşa katılmak bambaşka bir tat. Bir yandan birliklerinizi yönetirken diğer yandan savaşın içine dalıp düşmanlarınızı alt etmek gerçekten çok eğlenceli. Her savaş, farklı taktikler denemeniz için yeni fırsatlar sunuyor.
Ekonomi sistemi ise beni etkileyen bir diğer unsur. Tüccar gibi davranıp, bir şehirde açlık çekenlerin ihtiyacını karşılayarak zenginleşebilir ya da belki de bir haydut olup karavanları soyabilirsiniz. Her kararınızın sonuçları var ve bu da oyuna tam anlamıyla bir derinlik katıyor. Ve tabii ki, modlanabilirlik özelliği sayesinde topluluğun yarattığı yeni içeriklerle oyun sürekli taze kalıyor.
Sonuç olarak, Bannerlord her yönüyle oyuncuları içine çeken bir deneyim sunuyor. Eğer orta çağ savaşlarını seviyorsanız ve derin bir RPG deneyimi arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Kalradya'nın savaş alanlarına dalın ve kendi krallığınızı kurun!
- Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 90.93 GB
- Crack: v1.4.7.117484
- Tarih: 25 Ekim 2022
- Kaynak: Torrentoyunindir.com
- Dil: Türkçe!
Minimum:
Önerilen:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit only) İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200 Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ HD 7850 2GB Depolama: 60 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Entegre GPU sistem RAM’inden 2GB ek alan gerektirebilir. Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit only) İşlemci: Intel® Core™ i5-9600K / AMD Ryzen™ 5 3600X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 3GB / AMD Radeon™ RX 580 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.