- İlgi Alanı
- Diğer
MOUSE: P.I. For Hire, beni 1930’ların o nostaljik çizgi film evrenine adeta soktu. O eski zamanın karikatür estetiğiyle, elle çizilmiş gibi görünen görsellerin içinde kaybolmak harika bir duygu. Oynanış açısından birinci şahıs nişancı türünde olması, oyun deneyimimi daha da dinamik hale getirdi. Dedektif Jack Pepper’ın peşine düştüğü kayıp şahıs vakası, kısa sürede beni karmaşık bir entrikaya sürükledi. Yolsuzluk, adam kaçırma ve cinayet temaları o kadar iyi işlenmiş ki, kendimi gerçekten bir dedektif gibi hissettim.
Hikaye akışı oldukça sürükleyici ve her köşe başında bir tehlike pusuya yatmış gibi hissettiriyor. Mouseburg’un karanlık sokaklarında, ağır silahlı çetelerle savaşırken veya sahtekar polislerle başa çıkarken, gerçekten gerilimi hissediyorsunuz. Silahlar ise tam bir çizgi film kaosunu dağıtmak üzere tasarlanmış. Makineli tüfeklerden patlayıcı silahlara kadar, her biri farklı bir deneyim sunuyor. Ve bu yaratıcı silahların yanı sıra, doğru yükseltmeleri kullanmak, savaşlar sırasında büyük bir avantaj sağlıyor.
Atmosfer o kadar etkileyici ki, bazen kendimi bir film setinde gibi hissediyorum. Çünkü şehirdeki farklı mekanlar - karanlık sokaklardan opera binalarına, zehirli bataklıklara kadar - keşfetmeye değer. Her yerde yeni ipuçları ve sırlar var. Bu oyun, sadece aksiyonu değil, aynı zamanda keşif ve hikaye anlatımını da ön planda tutuyor.
Son olarak, Boomer Shooter türünden esinlenmiş olması, bana klasik bir oyun deneyimi sunuyor. Oynarkenki o heyecan ve enerji, beni sürekli ileri itiyor. Eğer biraz nostalji ve bol aksiyon arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!
Hikaye akışı oldukça sürükleyici ve her köşe başında bir tehlike pusuya yatmış gibi hissettiriyor. Mouseburg’un karanlık sokaklarında, ağır silahlı çetelerle savaşırken veya sahtekar polislerle başa çıkarken, gerçekten gerilimi hissediyorsunuz. Silahlar ise tam bir çizgi film kaosunu dağıtmak üzere tasarlanmış. Makineli tüfeklerden patlayıcı silahlara kadar, her biri farklı bir deneyim sunuyor. Ve bu yaratıcı silahların yanı sıra, doğru yükseltmeleri kullanmak, savaşlar sırasında büyük bir avantaj sağlıyor.
Atmosfer o kadar etkileyici ki, bazen kendimi bir film setinde gibi hissediyorum. Çünkü şehirdeki farklı mekanlar - karanlık sokaklardan opera binalarına, zehirli bataklıklara kadar - keşfetmeye değer. Her yerde yeni ipuçları ve sırlar var. Bu oyun, sadece aksiyonu değil, aynı zamanda keşif ve hikaye anlatımını da ön planda tutuyor.
Son olarak, Boomer Shooter türünden esinlenmiş olması, bana klasik bir oyun deneyimi sunuyor. Oynarkenki o heyecan ve enerji, beni sürekli ileri itiyor. Eğer biraz nostalji ve bol aksiyon arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 8.5 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 16 Nisan 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5 9500 / Ryzen 3400
- Bellek: 12 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1060 / Intel Xe 2 Grafik Kartı / Radeon RX 580
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: V
- RAM: 6GB
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i5 9600 / Ryzen 3600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 / Intel Arc B570 / Radeon RX 7600
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: V
- RAM: 8GB
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.