MULLET MADJACK

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
mullet-madjack-384b.jpg

MULLET MAD JACK'e girmeden önce, biraz 90'ların anime havasında kaybolmaya hazır olun! Oyun, 2090 yılının çılgın dünyasında geçiyor ve o kadar ilginç bir senaryoya sahip ki, her anı heyecan dolu. Burada, hayatınızı kurtarmak için düşmanları yok etmeniz gerekiyor; çünkü sağlık, bildiğiniz gibi zaman. Yani, her 10 saniyede bir dopamin ihtiyacınız var. Bunu başarmanın tek yolu ise düşmanları avlamak! Bu mekaniği çok sevdim. Her an aksiyon dolu ve sürekli tetikte olmanızı sağlıyor.

Atmosfer, eski anime dünyasıyla birleşmiş yapay zeka ile dolu. Robilyonerler her köşede sizi bekliyor ve onları yok etmeden hayatınızı sürdüremiyorsunuz. Grafikler nostaljik bir hava taşırken, ses efektleri de o dönemin ruhunu yansıtıyor. Her düşmanı vurduğunuzda aldığınız tatmin duygusu, sizi daha fazlasını yapmaya itiyor. Kontroller oldukça akıcı, bu da ateş etme deneyiminizi daha da eğlenceli hale getiriyor.

Aksiyon oyunları arasında çok farklı bir yere sahip. Oyun mekaniği tamamen yenilikçi ve kurgusu, sıradan bir FPS'den çok daha fazlasını sunuyor. Bu oyunun en dikkat çekici noktası, zamanla yarışmanın tadını çıkarmak. Düşmanlarınızın peşinden koşarken, bir yandan da zamanla mücadele etmek, ikili bir deneyim sunuyor. Eğer aksiyonu seven bir oyuncuysanız, MULLET MAD JACK kesinlikle denemeye değer. Sadece eğlenceli değil, aynı zamanda düşündürücü bir oyun deneyimi sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.57 GB
  • Crack: v1.13d
  • Tarih: 15 Mayıs 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: İşletim Sistemi: windows 10 İşlemci: 2.4GHZ Bellek: 8 GB RAM Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: windows 10 İşlemci: 3 GHZ Bellek: 16 GB RAM Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
mullet-madjack-ss-0-97a9.jpg
mullet-madjack-ss-1-f66f.jpg
mullet-madjack-ss-2-9fb1.jpg
mullet-madjack-ss-3-a1d1.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486