- İlgi Alanı
- Diğer
Mycopunk, her ne kadar erken erişimde olsa da, başından itibaren beni içine çekmeyi başardı. Fütüristik bir evrende, robotların ve mantarların birbirine girdiği bir senaryoda, SAXON şirketinin kiraladığı bu çılgın ekibin bir parçası olmak oldukça heyecan verici. Külüstür robotlar ve pek de parlak olmayan geçmişleri ile karşılaştığımızda, bu karakterlerin hayatta kalma mücadelesine tanıklık etmek gerçekten keyifli. Her görevde, mantar felaketinin ardındaki gizemleri çözmek için verdiğimiz mücadele, bazen komik, bazen de oldukça ciddi anlarla dolu.
Oyun mekanikleri oldukça akıcı ve FPS dinamikleri de yerli yerinde. Gelişmiş silah sistemleri ve elektrikli aletler ile donatılmış bir cephanelikten seçim yaparken, kendimi bir bilim kurgu filminde gibi hissettim. Özellikle ızgara tabanlı yükseltme sistemi, hayal gücümü zorlayarak kendi süper silahımı oluşturma şansı veriyor. Her bir merminin hedefe ulaşmasıyla birlikte bu tatmin duygusu gerçekten olağanüstü. Mantar öldürme arzusu, bu oyunun ruhunu oluşturuyor ve bu mücadelede ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar eğleniyorsunuz.
Arkadaşlarınızla online oynarken, bu oyunun sunduğu kaotik atmosferi birlikte deneyimlemek müthiş bir zevk. Her görevdeki zorlukları aşarken, ekibin uyumunu sağlamak ve stratejik hamleler yapmak, oyunun derinliğine ayrı bir tat katıyor. Eğer aksiyon dolu, dinamik ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız, Mycopunk kesinlikle denemeye değer. Haydi, mantarları temizlemeye çıkalım!
Oyun mekanikleri oldukça akıcı ve FPS dinamikleri de yerli yerinde. Gelişmiş silah sistemleri ve elektrikli aletler ile donatılmış bir cephanelikten seçim yaparken, kendimi bir bilim kurgu filminde gibi hissettim. Özellikle ızgara tabanlı yükseltme sistemi, hayal gücümü zorlayarak kendi süper silahımı oluşturma şansı veriyor. Her bir merminin hedefe ulaşmasıyla birlikte bu tatmin duygusu gerçekten olağanüstü. Mantar öldürme arzusu, bu oyunun ruhunu oluşturuyor ve bu mücadelede ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar eğleniyorsunuz.
Arkadaşlarınızla online oynarken, bu oyunun sunduğu kaotik atmosferi birlikte deneyimlemek müthiş bir zevk. Her görevdeki zorlukları aşarken, ekibin uyumunu sağlamak ve stratejik hamleler yapmak, oyunun derinliğine ayrı bir tat katıyor. Eğer aksiyon dolu, dinamik ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız, Mycopunk kesinlikle denemeye değer. Haydi, mantarları temizlemeye çıkalım!
- Tür: Oyun, Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Online Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 5.37 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 10 Temmuz 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit İşlemci: Intel Core i3-610 / AMD FX-8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380 / Arc A380 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Low Quality setting, in 1080p, producing 30 FPS
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 x64 Bit İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 1500X Ekran Kartı: Geforce RTX 2080 / Radeon RX 5700 XT / Arc A750 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: High Quality setting, in 1080p, producing 60 FPS
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.