Need for Speed Unbound

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
need-for-speed-unbound-d24f.jpg

Need for Speed Unbound, beni ilk bakışta etkileyen alışılmışın dışında bir atmosfer sunuyor. Garajımda özel sürüşlerle dolup taşarken, sokakları kendi stilimle aydınlatmak gerçekten harika bir his. Müzikler ise tam olarak sokak kültürüne uygun, kesinlikle her virajda adrenalinimi artırıyor. Ultimate NFS Deneyimi iddiasıyla gelmesi de beni oldukça heyecanlandırdı. Güncellemelerle oyunun sürekli evrildiğini görmek, her seferinde yeni bir şeyler keşfetmek için beni motive ediyor.

Polislerle olan kovalama sahneleri, Hot Pursuit modunu özlemiş olanlar için iyi bir haber. Tamamen özelleştirilebilir araçlarla bu kovalamalara katılmak, rekabeti daha da zorlaştırıyor. Özellikle Subaru Impreza '99 ve Honda Integra gibi ikonik araçlarla yarışmak gerçekten nostaljik bir deneyim. Drift & Drag modlarının geri dönüşü de klasik yarış becerilerimi yeniden canlandırdı. Ford Mustang ve BMW M3 gibi araçlarla drift yapmak, tam anlamıyla bir zevk.

Kafa Kafaya moduyla arkadaşlarımla rekabet etmek ise başka bir keyif. Haftalık oynatma listeleriyle sürekli yeni zorluklar geliyor, bu da her seferinde taze bir heyecan getiriyor. Mürettebatımla birlikte sokakları fethetmek için sürekli olarak çalışmak, her zaferde hissedilen tatmin duygusunu katbekat artırıyor. Gerçekten de sahnenin zirvesine ulaştığınızı hissettiriyor.

Sonuç olarak, Need for Speed Unbound, beni hem oyun içindeki özelleştirilebilirlik hem de dinamik atmosferiyle sarhoş etti. Eğer yarış oyunlarına meraklıysanız ve sokaklarda özgürlüğü hissetmek istiyorsanız, bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Tam bir sokak yarışı deneyimi arıyorsanız, burası tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 23.02 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 1 Aralık 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Ryzen 5 2600, Core i5-8600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: RX 570, GTX 1050 Ti
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Ryzen 5 3600, Core i7-8700
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Radeon RX5700 (8GB), GeForce RTX 2070 (8GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
need-for-speed-unbound-ss-0-95a5.jpg
need-for-speed-unbound-ss-1-4b42.jpg
need-for-speed-unbound-ss-2-332f.jpg
need-for-speed-unbound-ss-3-9215.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.