Nightmare Frontier

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
nightmare-frontier-4297.jpg

Arkadaşlar, Nightmare Frontier'a başladım ve gerçekten heyecan verici bir deneyim yaşadım! Korkularla yüzleşen bir Çöpçü ekibine liderlik etmek, her baskında hangi canavarlarla karşılaşacağınızı ve hangi kaynakları toplayacağınızı belirlemek gerçekten stratejik bir derinlik katıyor. Bu oyundaki seçimlerin her biri, onları nasıl yönlendireceğinizi düşünmenizi gerektiriyor. Her baskında kurtardığınız Çöpçüler, taşıdıkları korkularla birlikte geliyor ve bu, savaş alanında her seferinde farklı bir deneyim yaşamanıza neden oluyor.

Savaş mekanikleri harika! Çatışmalar tamamen sıra tabanlı ve bu da her hareketinizi dikkatlice planlamanız gerektiği anlamına geliyor. Bir düşmanı bir sobanın içine itmek ya da bir mermiyi süt kutusundan sektirmek gibi etkileşimli öğelerle dolu bir ortamda bulmaca gibi oynayabiliyorsunuz. İşin içine biraz yaratıcılık kattığınızda, bir sonraki hamlenizin sonucunu tahmin etmek zorlaşıyor. Her seferinde farklı taktikler denemek, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor.

Hikaye de oldukça ilgi çekici; Doc'un ne inşa ettiğini ve bu Çarpık Şehir'de neler döndüğünü öğrenirken, her bölgeyi keşfetmek için sabırsızlanıyorsunuz. Gazete ilanı ile başlayan bu serüven, karanlık sırlarla dolu ve her köşede yeni bir tehlike sizi bekliyor. Eğer stratejik düşünmeyi seven bir oyuncuysanız, bu oyunu seveceğinizden eminim! Gerçekten korkunç ama bir o kadar da eğlenceli bir atmosfer var. Korkularınızı yenmek için ne kadar cesur olabileceğinizi görün!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun, RPG, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.75 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 22 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: 4 Çekirdekli İşlemci (4 CPU) 3,0 Ghz 64bit Intel Core i5-2320 3,0 GHz || AMD Ryzen 3 3200 3,0 GHz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti || Radeon RX570
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 8 Çekirdekli İşlemci 3,80 GHz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660 || AMD Radeon RX 5600 XT
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan