Nova Roma

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
nova-roma-a202.jpg

Nova Roma gerçekten etkileyici bir deneyim sunuyor. Mütevazı bir köyden başlayıp, büyük tapınaklar ve muazzam altyapılar inşa etmeye çalışmak, hem stratejik düşünmeyi hem de yaratıcılığı tetikliyor. Hangi kaynakları nasıl yöneteceğinizi ve insanları nasıl mutlu edeceğinizi düşünmek zorundasınız. Su havzalarını ve barajları inşa etmek, sadece şehrin verimliliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda doğanın gücüyle başa çıkabilmek için de bir gereklilik haline geliyor. Yağışlı mevsimlerde su baskınlarıyla karşılaşma riski, oyunun dinamiklerini oldukça heyecanlı bir şekilde etkiliyor.

Şehrinizin büyümesiyle birlikte, halkın ihtiyaçları da artıyor. Ekmekten şaraba, hatta eğlenceye kadar her şeyle ilgilenmek zorundasınız. İnsanların zanaatkarlara, gladyatörlere ve tiyatroculara dönüşmesini izlemek oldukça tatmin edici. Onların hayatlarına yön vermek ve emeklerinin tadını çıkardıklarını görmek, gerçekten büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Bu arada, hızlı genişlemenin getirdiği riskler de çok gerçek. Kibir, tanrıların ve doğanın gazabını üzerinize çekebilir ve bu da oyunun bir başka katmanını oluşturuyor. Yani, sadece şehir kurmakla kalmıyorsunuz; aynı zamanda bir dengenin peşindesiniz. Eğer stratejik düşünmezseniz, her şey tepetaklak olabilir. Sonuç olarak, Nova Roma, şehir yönetimi ve strateji oyunlarına ilgi duyan herkes için kesinlikle denemeye değer bir yapım.

Bu oyunu oynarken kendinizi gerçekten bir şehrin lideri gibi hissedeceksiniz. Tüm bu unsurlar bir araya geldiğinde, Nova Roma'ya saatlerce dalmak kaçınılmaz oluyor. Eğer strateji oyunları seviyorsanız, bu dünya tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 314.15 MB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 26 Mart 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-6600K (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (dört çekirdekli)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 GB) / AMD® Radeon™ R9 285 (2 GB)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i7-12700K (sekiz çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 7 2700X (sekiz çekirdekli)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® RTX 2070 (8 GB) / AMD® Radeon™ RX 7600 (8 GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
nova-roma-ss-0-d9ea.jpg
nova-roma-ss-1-3997.jpg
nova-roma-ss-2-1210.jpg
nova-roma-ss-3-a6f9.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular