- İlgi Alanı
- Diğer
Oh Deer'e başlamadan önce biraz araştırma yapmıştım ve açıkçası bu kadar eğlenceli olacağını düşünmemiştim. Oyunda bir avcı olarak, diğer oyuncuları bulmaya çalışırken tüylerimi diken diken eden bir heyecan var. Gece çökmeden önce, sesleri dikkatlice dinlemek ve avcının nişangahında kimlerin olduğunu anlamak gerçekten zorlu bir görev. Özellikle bu tür oyunlarda strateji oluşturmak çok önemli. Bazı arkadaşlarım geyik olarak oynarken, ben avcı rolünde onlara yakalanmamaya çalıştım ve bu sürecin her anı keyif doluydu.
Geyik olmanın da kendine has zorlukları var. Haritanın derinliklerinde gizlenip, AI geyiklerle karışmaya çalışmak ve açlığımı kontrol altında tutmak zorundaydım. Yanlış bir seçim, anında sona ermemle sonuçlanabiliyordu. Ormanın gizemi ve görselliği de ayrı bir tat kattı. Ağaçlar, çalılar ve çiçekler arasında kaybolmak, avcıların beni bulmasını zorlaştırıyordu.
Grafikler çok etkileyici olmasa da, atmosferi yaratmak için yeterli. Ses tasarımı ise bambaşka bir boyut katıyor. Ormandaki sesler, avcıyı daha da tedirgin ediyor. Arkadaşlarla oynarken, birbirimizi sesli bir şekilde uyararak ya da gizlice saklanarak gerçekten eğlenceli anlar yaşadık. Eğer arkadaş grubunuzla birlikte eğlenceli bir saklambaç oyunu arıyorsanız, Oh Deer kesinlikle denemeye değer.
Erken erişim aşamasında olmasına rağmen, sunmuş olduğu deneyim oldukça tatmin edici. Kısaca, geyiğin avcıdan kaçmaya çalıştığı bu keyifli oyunda, gerçek bir hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Eğer biraz gülmeye ve heyecan dolu anlar yaşamak istiyorsanız, bu oyunu kesinlikle gözden geçirin!
Geyik olmanın da kendine has zorlukları var. Haritanın derinliklerinde gizlenip, AI geyiklerle karışmaya çalışmak ve açlığımı kontrol altında tutmak zorundaydım. Yanlış bir seçim, anında sona ermemle sonuçlanabiliyordu. Ormanın gizemi ve görselliği de ayrı bir tat kattı. Ağaçlar, çalılar ve çiçekler arasında kaybolmak, avcıların beni bulmasını zorlaştırıyordu.
Grafikler çok etkileyici olmasa da, atmosferi yaratmak için yeterli. Ses tasarımı ise bambaşka bir boyut katıyor. Ormandaki sesler, avcıyı daha da tedirgin ediyor. Arkadaşlarla oynarken, birbirimizi sesli bir şekilde uyararak ya da gizlice saklanarak gerçekten eğlenceli anlar yaşadık. Eğer arkadaş grubunuzla birlikte eğlenceli bir saklambaç oyunu arıyorsanız, Oh Deer kesinlikle denemeye değer.
Erken erişim aşamasında olmasına rağmen, sunmuş olduğu deneyim oldukça tatmin edici. Kısaca, geyiğin avcıdan kaçmaya çalıştığı bu keyifli oyunda, gerçek bir hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Eğer biraz gülmeye ve heyecan dolu anlar yaşamak istiyorsanız, bu oyunu kesinlikle gözden geçirin!
- Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 1.38 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 15 Mart 2024
- Dil: İngilizce
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or later 64-bit (latest update) İşlemci: Intel Core i5-7400 or AMD Ryzen 5 1400 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 or AMD RX 580 DirectX: Sürüm 12
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or later 64-bit (latest update) İşlemci: Intel Core i7-8700 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2080 or AMD 6700-XT DirectX: Sürüm 12
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.