Ore Factory Squad

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ore-factory-squad-f0a6.jpg

Ore Factory Squad, tam anlamıyla bir madencilik deneyimi sunuyor. Küçük bir depo ile başlayıp, mülk satın alarak adım adım büyümek, gerçekten de eğlenceli bir duygu. Prosedürel olarak oluşturulmuş yer altı kaynakları sayesinde her kazı deneyimi farklı oluyor; bu da keşif hissini taze tutuyor. Kürekle başlayıp, daha zorlu katmanlara geçmek ve sonunda dinamit kullanarak büyük bölümleri temizlemek, her oyuncunun içindeki madenciyi ortaya çıkarıyor. Tek başınıza veya dört kişiyle oynayabilmek de, takım çalışması meraklıları için harika bir özellik! Arkadaşlarınızla birlikte kaynakları daha hızlı ve daha verimli bir şekilde toplamak, oyunun dinamiklerini gerçekten zenginleştiriyor.

Fabrikanızı inşa etmek ise ayrı bir tat. Basit makinelerle başlıyorsunuz ama ilerledikçe yeni makineler ve tarifler açmak, onları bir araya getirerek daha büyük ve karmaşık bir endüstriyel sistem oluşturmak gerçekten tatmin edici. Paletler ve forkliftler ile lojistik yönetimi, oyunun stratejik kısmını da ön plana çıkarıyor. Makineleri konveyör bantlarla bağlayarak üretim akışını optimize etmek, adeta bir bulmacayı çözmek gibi. Her karar ve her işlem, sizi daha büyük bir fabrikaya götürüyor.

Depodan endüstriyel üretime geçmek, kaynağı daha değerli hale getirmek ve kâr elde etmek için stratejik düşünmek zorundasınız. Her mülk, farklı kaynak dağılımı ve kâr potansiyeli ile geliyor, bu da oyun deneyimini daha da çeşitlendiriyor. Ore Factory Squad, kaynak yönetimi ve inşaat simülasyonu sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım. Eğer birlikte oynamayı seven bir grup arkadaşınız varsa, bu oyuna bir şans vermek isteyeceksiniz. Eğlence garantili!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.6 GB
  • Crack: v1.0.4
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya üzeri (64-Bit)
  • İşlemci: i7-6700 veya Ryzen 3 1200X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GTX 1060 6GB veya AMD eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Çok oyunculu oyun için internet bağlantısı gereklidir
Önerilen:
  • İşletim Sistemi: Windows 11 veya üzeri (64-Bit)
  • İşlemci: i5-12400 veya Ryzen 5 5600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA RTX 2070 veya AMD eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Çok oyunculu oyun için internet bağlantısı gereklidir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ore-factory-squad-ss-0-759f.jpg
ore-factory-squad-ss-1-d1b6.jpg
ore-factory-squad-ss-2-7d8c.jpg
ore-factory-squad-ss-3-8dce.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI