- İlgi Alanı
- Diğer
Outworld Station, uzayda kaybolmuş bir endüstri hayalini gerçekleştirmenizi sağlayan bir oyun. Düşünsenize, galaksinin derinliklerinde devasa bir uzay istasyonu inşa ediyorsunuz. Kaynakları bir araya getirip, robot yük gemileriyle madenlerden malzeme çıkarıp, bu malzemeleri süper gelişmiş teknolojilere dönüştürme süreci gerçekten heyecan verici. Her bir asteroidi keşfederken, içinde yatan potansiyeli düşündüğünüzde, beni çılgına döndürebiliyor. Hedeflerinizi verimli bir şekilde gerçekleştirmek için tedarik zincirlerini detaylandırmak da bir o kadar stratejik düşünmeyi gerektiriyor. Bu noktada, otomasyona geçmek ve istasyonları optimize etmek, zaman kazandırıyor ve oyunun akışını hızlandırıyor.
Gelişmiş sivil ve askeri gemilerin inşası, bu oyunun derinliklerine inmenizi sağlıyor. Her iki türün de kendine has inşaat teknikleri var ve bu da oyun içerisinde çeşitlilik sunuyor. Özellikle askeri gemiler, biraz daha tehlikeli ve riskli, bu da oyuncunun karar alma süreçlerini daha da karmaşıklaştırıyor. En iyi kaynakları bulmak için solucan deliklerini kullanmak, galaksinin farklı köşelerine seyahat etmenizi sağlıyor ve bu seyahatlerde karşılaştığınız zorluklar, oyunun heyecanını artırıyor.
Bir de o gizemli uzaylı eserleri var ki, onları kurtarıp istasyonunuza eklemek, stratejik avantaj sağlamanın yanı sıra, oyunun derinliğini de artırıyor. Bulduğunuz her eser, aslında sizi daha güçlü kılacak birer anahtar. Düşmanlar karşısında kendinizi korumayı öğrenmek zorundasınız; yoksa uzayın derinliklerinde yalnız kalabilirsiniz. Outworld Station, uzayda kaybolmuş bir endüstri hayalinin peşinden koşarken, hem strateji hem de keşif unsurlarını bir araya getiriyor.
Gelişmiş sivil ve askeri gemilerin inşası, bu oyunun derinliklerine inmenizi sağlıyor. Her iki türün de kendine has inşaat teknikleri var ve bu da oyun içerisinde çeşitlilik sunuyor. Özellikle askeri gemiler, biraz daha tehlikeli ve riskli, bu da oyuncunun karar alma süreçlerini daha da karmaşıklaştırıyor. En iyi kaynakları bulmak için solucan deliklerini kullanmak, galaksinin farklı köşelerine seyahat etmenizi sağlıyor ve bu seyahatlerde karşılaştığınız zorluklar, oyunun heyecanını artırıyor.
Bir de o gizemli uzaylı eserleri var ki, onları kurtarıp istasyonunuza eklemek, stratejik avantaj sağlamanın yanı sıra, oyunun derinliğini de artırıyor. Bulduğunuz her eser, aslında sizi daha güçlü kılacak birer anahtar. Düşmanlar karşısında kendinizi korumayı öğrenmek zorundasınız; yoksa uzayın derinliklerinde yalnız kalabilirsiniz. Outworld Station, uzayda kaybolmuş bir endüstri hayalinin peşinden koşarken, hem strateji hem de keşif unsurlarını bir araya getiriyor.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 4.07 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 5 Mayıs 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi *: Windows 7 veya Üzeri (64 bit)
- İşlemci: Intel Core veya AMD Ryzen işlemci (3 GHz veya üstü / 4 çekirdek veya üstü)
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1650 8GB VRAM (veya eşdeğeri) / AMD RX 560 8GB VRAM (veya eşdeğeri)
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Çevrimiçi çok oyunculu oyun için internet bağlantısı gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 veya Üzeri (64 bit)
- İşlemci: Intel Core veya AMD Ryzen işlemci (3,5 GHz veya üstü / 6 çekirdek veya üstü)
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1070 8GB VRAM (veya eşdeğeri) / AMD RX 5700 XT 8GB VRAM (veya eşdeğeri)
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Çevrimiçi çok oyunculu oyun için internet bağlantısı gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.