- İlgi Alanı
- Diğer
Over The Top WWI, tam bir yıkım ve kaos severlerin rüyası! Birinci Dünya Savaşı'nın acımasız atmosferinde kendinizi kaybetmek için birebir. Patlamalar, yerin altında yankılanan gürültülerle birleşiyor ve her an her şey değişiyor. Düşman siperlerine doğru ilerlerken, etrafınızdaki dünya bambaşka bir hal alıyor; bir an önce siperlerinizi kurmak zorundasınız. Her sınıfın kendine has görevleri var, bu da hem takım oyununu hem de bireysel yeteneklerinizi ön plana çıkarıyor. Tüfekçi olarak düşmanları avlayabilir, mühendis olarak tahkimatlar inşa edebilir ya da subay olarak hava saldırıları düzenleyebilirsiniz. Her seçimde farklı bir deneyim sizi bekliyor.
Oynarken kendinizi bir savaş filminde gibi hissediyorsunuz. 200 oyunculu devasa çatışmalara dalmak, tarihin tozlu sayfalarına adım atmak demek. Enfes bir harita düzenleyici ile kendi savaş alanlarınızı yaratma imkanı da cabası! Yıkım, sadece görsellik değil, aynı zamanda stratejik bir unsur. Patlamalar, görüş hatlarınızı etkileyen kalıcı değişiklikler yaratıyor; bu da oyuna derinlik katıyor. Haritalar, günün her saatinde ve farklı mevsimlerde oynanabiliyor, bu da tekrara düşmenizi engelliyor.
Sandbox of Destruction dinamik sistem, her yerde yıkım yapabilmenizi sağlıyor. Binaları yerle bir etmek, hendekleri kazmak ve düşman mevzilerini ortadan kaldırmak muazzam bir tatmin duygusu veriyor. Oyun sadece bir nişancı deneyimi değil, aynı zamanda yaratıcı bir alan sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte takılmak ve kendi savaş hikayenizi yazmak için harika bir atmosfer var. Eğer kaotik savaş senaryoları ve takım oyunları hoşunuza gidiyorsa, Over The Top WWI tam size göre!
Oynarken kendinizi bir savaş filminde gibi hissediyorsunuz. 200 oyunculu devasa çatışmalara dalmak, tarihin tozlu sayfalarına adım atmak demek. Enfes bir harita düzenleyici ile kendi savaş alanlarınızı yaratma imkanı da cabası! Yıkım, sadece görsellik değil, aynı zamanda stratejik bir unsur. Patlamalar, görüş hatlarınızı etkileyen kalıcı değişiklikler yaratıyor; bu da oyuna derinlik katıyor. Haritalar, günün her saatinde ve farklı mevsimlerde oynanabiliyor, bu da tekrara düşmenizi engelliyor.
Sandbox of Destruction dinamik sistem, her yerde yıkım yapabilmenizi sağlıyor. Binaları yerle bir etmek, hendekleri kazmak ve düşman mevzilerini ortadan kaldırmak muazzam bir tatmin duygusu veriyor. Oyun sadece bir nişancı deneyimi değil, aynı zamanda yaratıcı bir alan sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte takılmak ve kendi savaş hikayenizi yazmak için harika bir atmosfer var. Eğer kaotik savaş senaryoları ve takım oyunları hoşunuza gidiyorsa, Over The Top WWI tam size göre!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 5.03 GB
- Crack: GOLDBERG
- Tarih: 6 Mart 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i3-8300 / AMD Ryzen 3 3100
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 570
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Minimum 4 GB VRAM Önerilen, “Düşük” ön ayarda 1920×1080’de 40 FPS.
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit veya Windows 11 64-bit
- İşlemci: Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 3600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 6600XT
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD Önerilen, “Yüksek” ön ayarda 1920×1080’de 60 FPS.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.