Pacific Drive

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
pacific-drive-5787.jpg

Pacific Drive, bana kalırsa tam bir hayatta kalma oyunu deneyimi sunuyor. Oyunun atmosferi, Pasifik Kuzeybatı'nın sürreal manzaralarıyla birleşince gerçekten etkileyici bir hale geliyor. Aracınla yapacağın yolculuklar, hem harika bir keşif duygusu yaşatıyor hem de her köşe başında seni bekleyen garip ve tehlikeli olaylarla dolu. Yani, eğer keşfetmeyi, gizemleri çözmeyi ve biraz da korkmayı seviyorsan, bu oyun tam sana göre.

Garajında arabanı geliştirmek için malzeme toplarken, yolda karşılaşacağın zorluklar aklını başından alacak cinsten. Her gezinti, yeni bir macera, yeni bir tehlike. Radyasyondan kaçmak ya da benzini doldurmak gibi basit görünen şeyler bile baskı altına alıyor seni. Ve bu baskı, oyunun hayatta kalma dinamikleriyle birleşince, seni sürekli tetikte tutuyor.

Ayrıca, müzikler de harika bir atmosfer yaratıyor. Wilbert Roget, II'nin besteleri adeta oyunun ruhunu tamamlıyor. Oyun içindeki o anlık heyecan ve gerilim, müzikle birleşince daha da yoğunlaşıyor. Her şeyin bir araya geldiği o anlar, bambaşka bir deneyim sunuyor.

Son olarak, Pacific Drive’ın sunduğu özgürlük hissi ve bu özgürlük içerisinde kaybolma korkusu, beni derinden etkiledi. Aracınla yapacağın her yolculuk, seni hem keşif hem de hayatta kalma mücadelelerine sürüklüyor. Eğer survival ve macera unsurlarını bir arada görmek istiyorsan, bu oyunu kaçırmamalısın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 25.86 GB
  • Crack: v1.15.0
  • Tarih: 22 Şubat 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 8600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 6GB DirectX: Sürüm 12 İlave Notlar: Requires a 64-bit processor and operating system
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-10600k Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia RTX 2080/3070 DirectX: Sürüm 12 İlave Notlar: Requires a 64-bit processor and operating system

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
pacific-drive-ss-0-b80b.jpg
pacific-drive-ss-1-1c40.jpg
pacific-drive-ss-2-5046.jpg
pacific-drive-ss-3-73a8.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486