Panzer Corps 2

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
panzer-corps-2-6c3e.jpg

Panzer Corps 2, strateji ve simülasyon tutkunları için gerçek bir ziyafet. Oynanışın derinliği, sıradışı birim çeşitliliği ve II. Dünya Savaşı'nın atmosferiyle dolu bu oyunda, her kararınızın savaşı nasıl şekillendireceğini hissediyorsunuz. Tıkla ve kazan mantığı yerine, o düşünme sürecine dalıyorsunuz ki bu da oyunun tadını kat kat artırıyor. Savaşlarınız sadece rakiplerinizi değil, aynı zamanda kendi stratejik zekanızı da test edecek.

Mekanikler o kadar iyi düşünülmüş ki, birim hareketlerinden hava durumu etkilerine kadar her şey üzerinde ince ayar yapabiliyorsunuz. Karşıdan gelen düşmanı kuşatmak veya hava desteği almak gibi stratejik hamleler yapmak, işlerinizin seyrini tamamen değiştirebilir. Ayrıca, 1000’den fazla farklı birimle savaşmak, her seferinde yeni bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Her birim, II. Dünya Savaşı tarihine uygun olarak titizlikle modellenmiş, bu da oyunu daha da gerçekçi kılıyor.

Senaryoların çeşitliliği de oldukça etkileyici. 60'tan fazla farklı senaryo ile karşınıza çıkan zorluklar, hem tek başınıza hem de çok oyunculu modda sizi sürekli olarak düşünmeye itiyor. Ayrıca rastgele harita oluşturucu ile her seferinde farklı bir deneyim yaşamayı da mümkün kılmışlar. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynarken, bu derinlikteki strateji oyunlarının tadını çıkaracaksınız. Kısacası, Panzer Corps 2, strateji oyunları arasında kendine sağlam bir yer edinmeyi fazlasıyla hak ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 8.67 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 19 Mart 2020
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi *: 64-bit Windows 8/10 (oyun Windows 7'de çalışır ancak destek sağlanmayacaktır)
  • İşlemci: Intel veya AMD, Çift Çekirdekli veya daha iyisi (64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: nVidia veya AMD, 2GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu ses cihazı
Önerilen:
  • İşletim Sistemi *: 64-bit Windows 8/10 (oyun Windows 7'de çalışır ancak destek sağlanmayacaktır)
  • İşlemci: Intel veya AMD, Çift Çekirdekli veya daha iyisi (64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: nVidia veya AMD, 4GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu ses cihazı

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
panzer-corps-2-ss-0-913e.jpg
panzer-corps-2-ss-1-46ec.jpg
panzer-corps-2-ss-2-ed8f.jpg
panzer-corps-2-ss-3-9241.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png