- İlgi Alanı
- Diğer
Pathfinder: Wrath of the Righteous, RPG dünyasında bir devrim yaratmayı başaran destansı bir yapım. Kötülüğün derinliklerine inmeye ve iblislerin ortalığı karıştırdığı topraklarda düşmanlarınızı alt etmeye hazır mısınız? Oyun, oyuncuları yalnızca birer karakter değil, aynı zamanda birer kahraman olmaya davet ediyor. Bu evrende, karakterinizi özelleştirmekten tutun, ordunuzu yönetmeye kadar pek çok seçenekle karşılaşacaksınız. Her bir seçim, hikayenizi şekillendirecek ve bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artıracak bir derinlik katıyor.Kötülüğün doğasını keşfetmek için yola çıkarken, dikkatli olmalısınız!
İşletim sisteminizin en az x64 Windows 7 ve 6 GB RAM'e sahip olması gerektiğini unutmamalısınız. Eğer sisteminiz buna uygunsa, Pathfinder: Wrath of the Righteous ile çok keyifli saatler geçirebilirsiniz. Oyun, henüz beta aşamasında olmasına rağmen sunduğu içerik ve oynanış kalitesiyle beklentileri oldukça aşıyor. İblis lordlarıyla olan savaşlarınız, stratejik düşünmenizi ve karakter gelişiminizi bir adım ileri taşıyacak. Eğer RPG sever bir oyuncuysanız, bu oyunu kaçırmamalısınız! Karakter özelleştirmenizden ordunuzu kurmaya kadar her şey, sizi içine çekecek bir deneyim sunuyor.
İşletim sisteminizin en az x64 Windows 7 ve 6 GB RAM'e sahip olması gerektiğini unutmamalısınız. Eğer sisteminiz buna uygunsa, Pathfinder: Wrath of the Righteous ile çok keyifli saatler geçirebilirsiniz. Oyun, henüz beta aşamasında olmasına rağmen sunduğu içerik ve oynanış kalitesiyle beklentileri oldukça aşıyor. İblis lordlarıyla olan savaşlarınız, stratejik düşünmenizi ve karakter gelişiminizi bir adım ileri taşıyacak. Eğer RPG sever bir oyuncuysanız, bu oyunu kaçırmamalısınız! Karakter özelleştirmenizden ordunuzu kurmaya kadar her şey, sizi içine çekecek bir deneyim sunuyor.
Oyunun: Minimum PC İşletim Sistemleri:- x64 Windows 7
- x64 Windows 8
- x64 Windows 8.1
- x64 Windows 10
- Intel HD ve Ekran Kartı VE ÜST
- 6 GB+ HDD
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.