Peregrino

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
peregrino-8cd4.jpg

Peregrino'yu oynarken kendimi bir kabusun ortasında buldum. Uğursuz diyara girdiğinizde, gerçekten inancınızı kanıtlamak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayatta kalma mekanikleri acayip derecede derin; kaynakları yönetmekte zorlanıyorsunuz, çünkü her şey kıt. Hacılarınızı korumak ve doyurmak için sürekli bir savaş içerisindesiniz. Akşam karanlığı geldiğinde, ilahi koruyucuların ortaya çıkacağı düşüncesi bile kanınızı donduruyor. O an, strateji kurmak zorundasınız; karavanınızı güçlendirmek, envanterinizi kontrol etmek ve her seçiminizin sonuçlarını düşünmek zorundasınız.

Oyun, sadece hayatta kalmakla kalmıyor, aynı zamanda karakterlerinizi de derinlemesine yönetmenizi gerektiriyor. Her hacının bir hikayesi var ve bu hikayeler, hayatta kalma mücadelenizde size yardımcı olabilecek benzersiz becerilerle dolu. Ama işin kötü tarafı, her seçim ölüm kalım meselesi. Yani, bir karakterin hayatını kurtarmak için yaptığınız bir hamle başka birini kaybetmenize neden olabilir. Bu kadar derin bir karakter yönetimi ve hikaye ile, oyunun atmosferi de oldukça etkileyici. Garip ve dehşet verici yaratıklarla dolu bu dünyada, her an tetikte olmanız gerekiyor.

Peregrino, kesinlikle bir korku deneyimi sunuyor. Özellikle gün batımından sonra, oyunun atmosferi daha da karanlıklaşıyor ve korkularınızın büyüdüğünü hissediyorsunuz. Tek başınıza savaşmak yeterli değil; hayatta kalanlarınızla birlikte güçlü bir bağ kurmanız gerekiyor. Bu oyun, hayatta kalma ve korku unsurlarını mükemmel bir şekilde harmanlayarak, hem strateji hem de gerilim dolu bir deneyim sunuyor. Eğer zorlayıcı, derin bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, Peregrino'yu kesinlikle denemelisiniz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.18 GB
  • Crack: v1.1.1
  • Tarih: 6 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (6 çekirdekli, 3,5 GHz)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: Radeon RX580 (8GB) veya Nvidia GTX 1660 (6GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD (Tercih Edilir), HDD (Desteklenir). Ultra geniş ekran desteklenir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (6 çekirdek, 3,5 GHz) veya Intel i5-10400F (6 çekirdek, 2,9 GHz)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Radeon 6700xt (12GB) veya Nvidia RTX 3060 TI (8GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD. Ultra geniş ekran desteklenir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
peregrino-ss-0-cff1.jpg
peregrino-ss-1-e6ee.jpg
peregrino-ss-2-4154.jpg
peregrino-ss-3-504c.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486