Phoenix Point

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
phoenix-point-aa81.jpg

Phoenix Point, beni gerçekten içine çeken bir deneyim sundu. Dünya'nın mutasyona uğramış uzaylı tehditleriyle dolup taştığı bu evrende, her hamleniz bir strateji ve düşünme sürecine dönüşüyor. Haritalar, her seferinde farklı bir deneyim sunarak sonsuz bir tekrar edilebilirlik sağlıyor ve bu da beni sürekli olarak oyunun başına geri getiriyor. Savaşlarda yaptığım seçimler, sonuçlarını hemen hissettiriyor; bu da beni her bir kararımın ciddiyetine itiyor. Düşmanlarınızın nasıl bir taktik geliştirdiğini anlamak ve buna göre hareket etmek, gerçekten de hoş bir zorluk katıyor.

Pandoravirus'ın sırlarını ortaya çıkarmak adına yaptığım keşifler oldukça tatmin ediciydi. Oyun, sadece savaşa odaklanmıyor; aynı zamanda keşif, diplomasi ve araştırma unsurlarını da bir araya getiriyor. Her yeni bilgi parçası, hikayenin derinliklerine inmemi sağladı. Efsanevi Phoenix Project’in ne kadar umut verici bir organizasyon olduğunu görmek, insanlığa dair umudumu yeniden canlandırdı.

Ayrıca, diplomatik ilişkileri yönetmek, oyunun derinliklerini keşfetmek için harika bir yol. Farklı grupların kendi çıkarları var ve bu da oyuncuya stratejik bir karar verme süreci sunuyor. Bana kalırsa, bu çeşitlilik ve derinlik, Phoenix Point’i diğer taktiksel strateji oyunlarından ayıran önemli bir unsur. Her bir grup ile olan etkileşimim, nihai sonuçları derinden etkiliyor ve bu da beni her zaman uyanık tutuyor.

Son olarak, savaş alanındaki nişan alma mekanizması muazzam. Askerlerimi kontrol ederken, sadece düşmanlarımı değil, onların zırhlarını ve silahlarını da hedefleyebiliyor olmak, taktiksel derinliği artırıyor. Eski X-COM ruhunu modern mekanikler ile birleştiren bu yapım, gerçekten de taktiksel bir tatmin sağlıyor. Eğer sen de taktiksel derinlikten hoşlanıyorsan, kesinlikle göz atman gereken bir yapım!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 34.25 GB
  • Crack: v1.30.2
  • Tarih: 3 Aralık 2019
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
En Düşük OS: Win 10, 8 and 7 SP1+ (64 bit) Processor: Intel Core i3 / AMD Phenom II X3 Memory: 8 GB RAM Graphics: NvidiaGeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon R9 390X DirectX: Version 11 Sound: DirectSound Compatible Önerilen OS: Win 10, 8 and 7 SP1+ (64 bit) Processor: Intel Core i5 3GHz / AMD FX series 3.2GHz Memory: 16 GB RAM DirectX: Version 11 Sound: DirectSound Compatible

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
phoenix-point-ss-0-7380.jpg
phoenix-point-ss-1-dc22.jpg
phoenix-point-ss-2-6796.jpg
phoenix-point-ss-3-37fb.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,873