PICO PARK 2

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
pico-park-2-59b2.jpg

PICO PARK 2'ye girdim ve gerçekten eğlenceli bir deneyim yaşadım! İlk oyundaki o harika iş birliği dinamikleri, bu sefer daha fazla seviye ve yeni mekanikler ile birlikte geri dönmüş. Arkadaşlarınızla birlikte oturup oynamak, tam anlamıyla bir dostluk testi gibi. 2’den 8’e kadar oyuncuyla oynayabilmek, kalabalık bir grup için harika bir fırsat sunuyor. Hatta, tek bir bilgisayarla 7 oyuncuya kadar katılabilmek, evdeki buluşmalar için mükemmel bir seçenek!

Çevrimiçi oynama imkanı da beni heyecanlandırdı. Çapraz platform desteği ile hangi platformda olursanız olun, arkadaşlarınızla kolayca eşleşebiliyorsunuz. Bu, özellikle farklı cihazlar kullanan arkadaş grupları için büyük bir artı. PICO PARK 2'nin sunduğu yeni modlar ise tam bir sürpriz! Karanlık mod, biraz adil olmayan ve zorlayıcı bir deneyim sunarak, daha önceki oyunun neşeli atmosferine biraz farklı bir tat katıyor.

Seviyelerin tasarımı oldukça yaratıcı. Bazı bölümlerdeki bulmacalar, gerçekten düşünmenizi gerektiren ve iş birliği yapmanızı zorunlu kılan türden. Arkadaşlarınızla birlikte strateji geliştirmek, gerçekten keyifli anlara yol açıyor. Her seviyede yeni bir şeyler öğrenmek ve beraber çözüm bulmak, oyunun en eğlenceli kısımlarından biri.

Son olarak, akıllı telefonunuzu gamepad olarak kullanabilmek de oldukça pratik! Bu özellik sayesinde, herhangi bir aksilikle karşılaşmadan hızlıca oyuna girebiliyorsunuz. PICO PARK 2, arkadaşlarınızla geçireceğiniz zamanları daha da eğlenceli hale getirecek bir oyun kesinlikle. Hadi, toplanın ve eğlenceye dalın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Korku, Online Oyunlar, Oyun, Platform
  • Platform: PC
  • Boyut: 156.26 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 12 Eylül 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 64 bit / Windows 11, 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i3