- İlgi Alanı
- Diğer
Pillars of Eternity benim için bir dönüm noktasıydı. Oyun dünyasına adım attığınızda, kendinizi anında o karanlık ve gizemli atmosferin kollarına bırakıyorsunuz. Her kararınızın bir ağırlığı var, bu da sizi daha fazla düşünmeye ve stratejik hamleler yapmaya itiyor. Seçenekler arasında kaybolmak yerine, hikayenin derinliklerine inmek için harika bir fırsat sunuyor. Karakterlerinizi geliştirmek, onların geçmişlerine dair ipuçları bulmak ve bu süreçte kendi hikayenizi yazmak gerçekten büyüleyici.
Geliştiricilerin Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth gibi efsanelerin arkasında olduğunu bilmek, benim için bir güven unsuru oldu. Ama Pillars of Eternity, sadece geçmişin izlerini taşımıyor; kendi başına bir efsane olmaya aday. Oyun, her köşesinde keşfedilmeyi bekleyen zengin bir dünya sunuyor. Savaş mekanikleri, gerçek zamanlı sıralı dövüş sistemine sahip, ki bu da stratejik düşünmeyi ön plana çıkarıyor. Düşmanlarınızla karşılaştığınızda, her harekette düşünerek hareket etme zorunluluğu, adeta bir satranç oyunu gibi hissettiriyor.
Atmosferin derinliği ve müziklerin uyumu, sizi adeta bu alternatif dünyaya çekiyor. Geceleri ateş başında oturup, karakterinizin hikayesini düşünmek veya yeni bir maceraya atılmak, günün stresini unutturuyor. Her seçim, sadece anlık bir etki yaratmıyor; uzun vadede hikayenizin gidişatını belirliyor. Yani, ne yaptığınıza dikkat edin! Bu oyun, sadece anlık bir eğlence değil, aynı zamanda derin bir deneyim sunuyor. Eğer strateji ve hikaye derinliği arıyorsanız, Pillars of Eternity kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım.
Geliştiricilerin Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth gibi efsanelerin arkasında olduğunu bilmek, benim için bir güven unsuru oldu. Ama Pillars of Eternity, sadece geçmişin izlerini taşımıyor; kendi başına bir efsane olmaya aday. Oyun, her köşesinde keşfedilmeyi bekleyen zengin bir dünya sunuyor. Savaş mekanikleri, gerçek zamanlı sıralı dövüş sistemine sahip, ki bu da stratejik düşünmeyi ön plana çıkarıyor. Düşmanlarınızla karşılaştığınızda, her harekette düşünerek hareket etme zorunluluğu, adeta bir satranç oyunu gibi hissettiriyor.
Atmosferin derinliği ve müziklerin uyumu, sizi adeta bu alternatif dünyaya çekiyor. Geceleri ateş başında oturup, karakterinizin hikayesini düşünmek veya yeni bir maceraya atılmak, günün stresini unutturuyor. Her seçim, sadece anlık bir etki yaratmıyor; uzun vadede hikayenizin gidişatını belirliyor. Yani, ne yaptığınıza dikkat edin! Bu oyun, sadece anlık bir eğlence değil, aynı zamanda derin bir deneyim sunuyor. Eğer strateji ve hikaye derinliği arıyorsanız, Pillars of Eternity kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım.
- Tür: Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 44.94 GB
- Crack: v3.9.5.89801
- Tarih: 26 Mart 2015
- Kaynak: Kickass
- Dil: İngilizce
Minimum Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows Vista 64-bit İşlemci: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4850 veya NVIDIA GeForce 9600 GT HDD: 14 GB Disk alanı Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows Vista 64-bit İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X6 1100T Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Radeon HD 7700 veya NVIDIA GeForce GTX 570 HDD: 14 GB Disk alanı
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.