Pinball FX

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
pinball-fx-d2ff.jpg

Pinball FX, pinball tutkunları için gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Başladığınızda, üç tane ücretsiz masayla sınırsız bir eğlenceye dalıyorsunuz: Wild West Rampage, Fish Tales ve Sorcerer’s Lair. Bu masalarda tilt becerilerinizi geliştirmek için tam anlamıyla bir test alanı var. Her biri kendine has temalar ve mekanikler sunarken, oyun sırasında yaşadığınız duygular kesinlikle farklı. Özellikle Wild West Rampage, sizi adeta bir kovboy gibi hissettiriyor!

Zen’in kütüphanesinde 100’den fazla özel masa bulunuyor ve bunların hepsi görsel olarak etkileyici. Indiana Jones, Star Wars ve Marvel gibi ikonik temalarla geçmişe yolculuk ederken, her bir masanın kendine has ruhunu hissediyorsunuz. Williams Pinball ile nostaljik anları tekrar yaşamak müthiş bir bonus. Bu masaların gerçek hayattaki tilt makineleriyle birebir benzerlik göstermesi, eski günlere dair hoş bir hatıra.

Oyun, Pro Physics, 4K HDR görseller ve ışın izleme ile donatıldığı için, deneyim gerçekten çarpıcı. Herhangi bir masa ile oynarken, fiziklerin ne kadar gerçekçi olduğunu hemen anlıyorsunuz. Bu, sadece basit bir pinball oyunu değil, kesinlikle tam anlamıyla bir simülasyon. Ayrıca sık sık yeni masaların eklenmesi, sürekli değişen bir deneyim sunuyor ve bu da sizi sürekli olarak geri çekiyor.

Kendi özelleştirilebilir 3D oyun odanızı oluşturmak da harika bir özellik. Oyun sırasında kazandığınız koleksiyon öğeleriyle bu alanı kişiselleştirmek, sizi daha da bağlı hissettiriyor. Pinball FX, hem eğlenceli hem de derin bir deneyim arayanlar için harika bir seçenek. Eğer pinball dünyasına adım atmak istiyorsanız, burası tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 40.93 GB
  • Crack: v1.0.34
  • Tarih: 13 Nisan 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core [email protected] veya AMD FX [email protected] / Intel Core [email protected] veya Ryzen 5 [email protected]
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: Nvidia GTX 960 veya AMD R9 380
  • Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşlemci: Intel Core i7-7700K veya Ryzen 5 1600
  • Ekran Kartı: Nvidia 2060 RTX veya AMD RX 5600 XT

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
pinball-fx-ss-0-4184.jpg
pinball-fx-ss-1-8a1a.jpg
pinball-fx-ss-2-e8b8.jpg
pinball-fx-ss-3-3287.jpg