Poppy Playtime Chapter 5

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
poppy-playtime-chapter-5-d8a4.jpg

Poppy Playtime Chapter 5, serinin en karanlık ve en tüyler ürpertici bölümü olarak karşımıza çıkıyor. Temel oyunu indirip oynamadan buraya gelmek biraz cesaret ister, çünkü bu DLC, Playtime Co.’nun derinliklerine doğru cesur bir yolculuk sunuyor. Fabrikanın içinde kaybolmuş bir karakter olarak, Huggy Wuggy'nin peşinden kaçarken, geri dönüşü olmayan karanlık sırlarla dolu bir dünyaya dalıyorsunuz. İlk bölümdeki heyecan ve korku, bu bölümü oynarken kat kat artıyor. Hızla değişen atmosfer, sizi sürekli tetikte tutuyor ve her an bir köşeden bir şey fırlayacakmış gibi hissettiriyor.

Bu bölümde, yeni GrabPack araçlarıyla tanışıyorsunuz. Bu araçlar, bulmacaları çözmek ve çevresel engelleri aşmak için hayati bir rol oynuyor. Ancak, karşınıza çıkan bulmacalar her zamankinden daha karmaşık ve aldatıcı. Prototip, hayatınızı zorlaştırmak için tüm oyun alanında dolanıyor ve her an karşınıza çıkabilir. Gerçekten de, bu bölümdeki en büyük başyapıt, ruhsal bir savaş vermenizi sağlamak. Korku ve gerilim, sizi sürekli olarak bir adım geri atmaya zorluyor.

Fabrikanın derinliklerinde, işkence görmüş ruhlarla karşılaşmak da cabası. Onlara güvenip güvenmeyeceğiniz konusunda sürekli bir tereddüt içerisindesiniz. Korkuyla dolu bu yeni katmanda, her kararınız sonrası aklınızda bir soru işareti kalıyor. Gerçekten de, içindeki dehşete yenik düşmeden çıkabilecek misiniz? Bu, sadece hayatta kalma mücadelesi değil, aynı zamanda zihninizle de bir savaş. Poppy Playtime Chapter 5, korku oyunları severler için bir dönüm noktası ve Playtime Co.’nun lanetiyle yüzleşmek için sabırsızlanacaksınız.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Ek Paketler, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 68.32 GB
  • Crack: v20260227
  • Tarih: 18 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11
  • İşlemci: Intel Core i3 9100 / AMD Ryzen 5 3500
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1650 / Radeon RX 470