Pro Cycling Manager 26

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
pro-cycling-manager-26-624e.jpg

Pro Cycling Manager 26 gerçekten de bisiklet simülasyonu denince akla gelen en iyi oyunlardan biri! Takımımı oluşturduğumda, her bisikletçiye roller atamak ve kadromu en iyi şekilde düzenlemek tam bir strateji savaşı gibiydi. Yarışlar arasında hiyerarşiyi yönetmek, işte bu oyun beni benden alıyor. Her yarışın öncelik seviyesini belirlemek, takvimi ayarlamak derken, sezonun ilerleyişini kontrol etmek için sürekli bir düşünme sürecindesiniz.

Sezon başında gelen otomatik plan çok işime yaradı ama onu hedeflerim doğrultusunda ince ayar yapmak, gerçekten keyifliydi. Yapay zekanın da artık daha rekabetçi olduğunu görmek beni heyecanlandırdı. Sadece benim takımım değil, rakipler de zorlu bir rakip oluyor. Ancak, beklenmedik olaylar (kaza, hastalık gibi) meydana geldiğinde, planlarımı yeniden gözden geçirmek zorunda kalmak, oyunun heyecanını iki katına çıkarıyor.

Gündüz formu sisteminin tamamen yeniden tasarlanması da oyuna büyük bir derinlik katmış. Artık bir sürücünün günlük performansı, güçlü yönlerine ve hedeflediği yarış türüne göre değişkenlik gösteriyor. Özellikle bir Grand Tour yarışmacısının çok etaplı yarışlardaki tutarlılığı, bana gerçek bisiklet dünyasını gerçekten hissettirdi. Kısacası, Pro Cycling Manager 26, bisiklet tutkunları için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 29 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 15 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB veya AMD Radeon RX 570, 4 GB veya Intel Arc A310, 4 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 34 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p Düşük @ 30 FPS'nin %50'si
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K veya AMD Ryzen 7 5800X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, 8 GB veya AMD Radeon RX 6750 XT, 12 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 34 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p Yüksek @ 60 FPS'nin %87'si

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
pro-cycling-manager-26-ss-0-2f28.jpg
pro-cycling-manager-26-ss-1-c575.jpg
pro-cycling-manager-26-ss-2-d54c.jpg
pro-cycling-manager-26-ss-3-951d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.