- İlgi Alanı
- Diğer
Project Werewulf, karanlık ve klostrofobik atmosferiyle içini ürperten bir deneyim sunuyor. Kahramanımızın bir kurt adam tarafından avlandığı bu yarı açık dünya hikayesindeki gerilim, her köşede sizi bekliyor. İstasyondaki görevleri tamamlarken, sadece hayatta kalmaya çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda kurt adamın neden peşinizde olduğunu da keşfetmek zorundasınız. Bu, sadece bir kaçış hikayesi değil, aynı zamanda kendi iç yolculuğunuzda karanlık sırlarla yüzleşmek üzerine bir yolculuk.
Oyun, 31 hikaye görevi ve 10 güvenli alanla dolu. Güvenli alanlar, biraz nefes alabilmeniz için bir kaçış noktası sunarken, o korkunç Alpha Lycan’dan kaçarken de stratejik düşünmenizi gerektiriyor. Seslendirilmiş sinematik ara sahneler ve NPC etkileşimleri, hikayenin içine daha fazla dalmanızı sağlıyor. Özelleştirme seçenekleri sayesinde kendi karakterinizi istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.
Grafikler oldukça etkileyici ve özellikle seks animasyonları, oyunun atmosferine katkıda bulunuyor. Zorlu ama adil oyun mekanikleri, her savaşı bir mücadeleye dönüştürüyor. Bazen düşmanlarınızı avlamak zorunda kalıyorsunuz, bazen de saklanmak için çevrenizle etkileşime giriyorsunuz. Project Werewulf, sıradan bir korku oyunundan çok daha fazlası; her anında gerilimi hissettiriyor ve sizi içine çekiyor.
Oyun, 31 hikaye görevi ve 10 güvenli alanla dolu. Güvenli alanlar, biraz nefes alabilmeniz için bir kaçış noktası sunarken, o korkunç Alpha Lycan’dan kaçarken de stratejik düşünmenizi gerektiriyor. Seslendirilmiş sinematik ara sahneler ve NPC etkileşimleri, hikayenin içine daha fazla dalmanızı sağlıyor. Özelleştirme seçenekleri sayesinde kendi karakterinizi istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.
Grafikler oldukça etkileyici ve özellikle seks animasyonları, oyunun atmosferine katkıda bulunuyor. Zorlu ama adil oyun mekanikleri, her savaşı bir mücadeleye dönüştürüyor. Bazen düşmanlarınızı avlamak zorunda kalıyorsunuz, bazen de saklanmak için çevrenizle etkileşime giriyorsunuz. Project Werewulf, sıradan bir korku oyunundan çok daha fazlası; her anında gerilimi hissettiriyor ve sizi içine çekiyor.
- Tür: +18 Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 11 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 6 Mayıs 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Core i5 6600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Geforce 1060 6GB
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 13 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD önerilir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Core i5 10400
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: Geforcece RTX 2060
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 13 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.