Ratatan

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ratatan-e79c.jpg

Ratatan, adeta bir renk cümbüşü gibi karşımıza çıkıyor. Rataport adasındaki macera, sadece gözlerinizi değil, kulaklarınızı da okşuyor. Oyunun müziği, parmaklarınızın ritmiyle dans ederken düşmanları alt etmenizi sağlıyor. Düşüncelerinizi bir kenara bırakın ve sadece melodinin akışına kapılın. Her karakterin kendine has bir kişiliği ve görünüşü var; bu da oyunun tadını daha da artırıyor. Her birinin Sonsuza Kadar'a gidebilmek için gösterdiği azim, içten bir hikaye sunuyor.

Oyun mekaniği, tam anlamıyla ritim üzerine kurulu. Cobun'larınızı doğru yönlendirmek için zamanlama kritik. Ne zaman hareket edeceğinizi, ne zaman geri çekileceğinizi belirlemek, bir strateji oyunu gibi düşünmenizi gerektiriyor. Bu, oyunun akışını hem heyecanlı hem de düşündürücü hale getiriyor. 2D animasyonlar ise, her bir karakterin canlılığını ve enerjisini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Bir indie yapım olarak Ratatan, hem eğlenceli hem de derin bir deneyim sunuyor. Arkadaşlarla oynarken ortaya çıkan kaos ve eğlence ile dolu anlar, kesinlikle unutulmaz. Ratatan, hem müzik hem de mekanik yapısıyla oyuncuların kalbini kazanacak bir oyun. Eğer eğlenceli bir macera arıyorsanız, bu oyunu denemek için sabırsızlanacaksınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Platform, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.46 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 18 Eylül 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 64 bit
  • İşlemci: Çift Çekirdekli 2,4 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 950, Radeon R7 360 veya Intel HD Graphics 630
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Çevrimiçi işbirliği oynamak için simetrik olmayan NAT türünde (ör. açık veya orta) bir internet bağlantısı gereklidir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 11 64 bit
  • İşlemci: Dört Çekirdekli 2,4 GHz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: GeForce RTX 2060, Radeon RX 5600 XT veya Intel Arc A580
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Çevrimiçi işbirliği oynamak için simetrik olmayan NAT türünde (ör. açık veya orta) bir internet bağlantısı gereklidir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ratatan-ss-0-189e.jpg
ratatan-ss-1-2353.jpg
ratatan-ss-2-5abc.jpg
ratatan-ss-3-2a36.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486