Ready or Not

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ready-or-not-c946.jpg

Ready or Not, oynamaya başladığım anda beni içine çeken bir atmosferle karşıladı. SWAT ekibi olarak düşmanca bir ortamda görev yaparken, gerçekçilikten ödün verilmediğini her an hissettiriyor. Bu oyun, balistik dinamikleri ve mermi genişlemesi gibi detaylarla dolu, gerçek hayattaki polis operasyonlarını harika bir şekilde yansıtıyor. Düşmanın nereden geleceğini kestirmek ve her an tetikte olmak, adrenalinimi doruk noktasına çıkarıyor.

Kontrolleri o kadar akıcı ve doğal ki, oyun içinde kafa karışıklığına yer yok. Silahlarınızı kullanırken gerçekten de bir polis gibi hissettiriyor. Planlama aşamasındaki stratejik seçimler, her görevde farklı bir yaklaşım geliştirmemi sağlıyor. Tasarlanan kat planlarını inceleyip görev bilgilerini değerlendirirken, gerçekten de bir lider gibi hissediyorum. Öte yandan, zengin hikaye modu da, yapay zekanın sunduğu zorluklarla birlikte tek başına bile harika bir deneyim sunuyor.

Çeşitli modlarla, tek başıma ya da arkadaşlarımla kooperatif olarak bu zorlu ortamlarda mücadele etmek, her seferinde yeni bir heyecan getiriyor. Özelleştirme seçenekleri de oldukça geniş, 60’tan fazla ekipman ve silah modifikasyonu ile her duruma uygun bir strateji geliştirmek mümkün. Zırh ve ekipman seçimleri, savaşın seyrini değiştirebiliyor; bu yüzden hangi durumda hangi ekipmanı kullanacağıma dikkat etmem gerekiyor.

Sonuç olarak, Ready or Not, taktiksel FPS oyunları arasında kendine özgü bir yer ediniyor. Her bir görevdeki zorluk, gerçekçilik ve strateji gerektiren yapısı, beni sürekli olarak daha fazlasını oynamaya itiyor. Eğer gerçekçi bir taktik deneyimi arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 39.72 GB
  • Crack: Home.Invasion
  • Tarih: 17 Aralık 2021
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB DirectX: Sürüm 11 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 İşlemci: AMD Ryzen 5-1600 / Intel Core i5-7600K Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 6GB or better DirectX: Sürüm 11 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ready-or-not-ss-0-01be.jpg
ready-or-not-ss-1-37c7.jpg
ready-or-not-ss-2-5a4b.jpg
ready-or-not-ss-3-83ef.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,258
Kullanıcılar