- İlgi Alanı
- Diğer
Realm of Ink, beni gerçekten etkileyen ve beni içine çeken bir yapım oldu. Oyun, mürekkep ve fırça temasıyla dolup taşan, hem görsel hem de mekanik olarak zengin bir deneyim sunuyor. Kılıç ustası Red olarak başladığında, her an yeni bir şey keşfetmekten heyecan duyuyorsun. Hikaye Kalıntıları'nda ilerlerken, her biri geçmişinde derin bir hikaye barındıran dört boss ile karşılaşmak, savaşların sadece bir mücadele değil, aynı zamanda bir keşif yolculuğu olduğunu hissettiriyor.
Savaş mekanikleri oldukça akıcı ve çeşitli kombinasyonlar denemek için tam bir alan sunuyor. 9 farklı form ve silah ile kombolarını kişiselleştirmek, her savaşta farklı bir strateji izlemene olanak tanıyor. Kaplan Mürekkebi, Zehir Mürekkebi gibi özel mürekkep taşlarıyla yeteneklerini geliştirmek, savaş stilini zenginleştiriyor. Bu da savaşların daha da dinamik ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Ayrıca, 130’dan fazla avantaj ile karakterini özelleştirme imkanı da, düşmanlarla olan mücadelelerinde sana büyük bir avantaj sağlıyor.
Atmosferi ise gerçekten büyüleyici; sürekli değişen mürekkep alemi içinde kaybolmak, hem görsel olarak hem de hikaye anlatımı açısından harika bir deneyim sunuyor. Oyun, seni içine çekerken aynı zamanda ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor. Erken erişim aşamasında olmasına rağmen, sunduğu içerik ve mekanikler çok sağlam ve ileride daha fazla güncelleme ile daha da zenginleşeceğine inanıyorum. Eğer aksiyon dolu, yaratıcı bir macera arıyorsan, Realm of Ink kesinlikle denemeye değer!
Savaş mekanikleri oldukça akıcı ve çeşitli kombinasyonlar denemek için tam bir alan sunuyor. 9 farklı form ve silah ile kombolarını kişiselleştirmek, her savaşta farklı bir strateji izlemene olanak tanıyor. Kaplan Mürekkebi, Zehir Mürekkebi gibi özel mürekkep taşlarıyla yeteneklerini geliştirmek, savaş stilini zenginleştiriyor. Bu da savaşların daha da dinamik ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Ayrıca, 130’dan fazla avantaj ile karakterini özelleştirme imkanı da, düşmanlarla olan mücadelelerinde sana büyük bir avantaj sağlıyor.
Atmosferi ise gerçekten büyüleyici; sürekli değişen mürekkep alemi içinde kaybolmak, hem görsel olarak hem de hikaye anlatımı açısından harika bir deneyim sunuyor. Oyun, seni içine çekerken aynı zamanda ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor. Erken erişim aşamasında olmasına rağmen, sunduğu içerik ve mekanikler çok sağlam ve ileride daha fazla güncelleme ile daha da zenginleşeceğine inanıyorum. Eğer aksiyon dolu, yaratıcı bir macera arıyorsan, Realm of Ink kesinlikle denemeye değer!
- Tür: Oyun, Aksiyon, Erken Erişim, Macera
- Platform: PC
- Boyut: 4.59 GB
- Crack: v1.07
- Tarih: 27 Eylül 2024
- Dil: İngilizce
Minimum: İşletim Sistemi *: Windows 7/8/10 64bit İşlemci: Intel i3+ Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Önerilen: İşletim Sistemi *: Windows 7/8/10 64bit İşlemci: Intel i5+ Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.