RealRTCW

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
realrtcw-3317.jpg

RealRTCW, Wolfenstein hayranlarını oldukça sevindirecek bir mod. İlk oyunun ruhunu korurken, modern oyun dünyasına ayak uydurabilmek için gereken tüm güncellemeleri almış. Geliştirilmiş görseller gerçekten göz alıcı; HD silah modelleri ve yeniden tasarlanmış ses efektleri ile atmosferi harika bir şekilde yansıtıyor. Eski oyundaki nostaljik anları yaşarken, yeni animasyonlar ve daha iyi ses kalitesi ile de gerçekten keyif alıyorsunuz.

Cephanelik konusuna gelecek olursak, genişletilmiş seçenekler ile düşmanlara karşı daha fazla strateji geliştirme fırsatınız var. Yeni düşman türleri ve zorluk seviyeleriyle oynamak ise eski günlerdeki heyecanı yeniden yaşatıyor. Ayrıca, gizli alanları bulmak için bir ödül sistemi eklenmesi, keşif unsurlarını daha da cazip hale getiriyor. Yani hem eski oyuncular hem de yeni başlayanlar için zorlu bir deneyim sunuyor.

Bir de hayatta kalma modunu denemeden geçmemek lazım! Sonsuz düşman dalgalarıyla karşılaşmak, adeta bir test alanı gibi. Bu modda hem becerilerinizi sınamış oluyorsunuz hem de arkadaşlarınızla rekabet etme şansı buluyorsunuz. RealRTCW, hem eskiye özlem duyanlar hem de yenilik arayanlar için mükemmel bir seçenek. Eğer bir FPS müdavimiyseniz, bu oyunu kesinlikle kaçırmayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.34 GB
  • Crack: v20260520
  • Tarih: 15 Ekim 2020
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi*: Windows 7 veya daha iyisi
  • İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 965 İşlemci veya daha iyisi
  • Bellek: 1024 MB RAM
  • Grafik: 3-D Donanım Hızlandırıcı (tam OpenGL® desteğiyle 512MB VRAM ile)
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Oynamak için Wolfenstein Kalesi'ne dönmek gerekir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
realrtcw-ss-0-0782.jpg
realrtcw-ss-1-464c.jpg
realrtcw-ss-2-58b3.jpg
realrtcw-ss-3-fdb1.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png