- İlgi Alanı
- Diğer
Resident Evil 7: Biohazard, korku oyunları dünyasında gerçekten çığır açan bir yapım. Terkedilmiş bir çiftlik evinin karanlık ve çürüyen duvarları arasında kaybolmak, adeta bir korku filmi senaryosunun içine girmişsin gibi hissettiriyor. İzole görünüm sayesinde, her köşede bir tehlike olduğunu hissetmek, kalp atışlarını hızlandırıyor. RE Motoru sayesinde grafiklerin detayları ve atmosferin yoğunluğu, kendini o dünyaya kaptırmanı sağlıyor. Gözlerinle gördüğün her şey, bir an olsun seni rahat bırakmıyor; bir köşeden bir şey çıkacakmış gibi bir beklenti içinde kalıyorsun.
Hikaye de en az mekanikler kadar etkileyici. Ethan Winters’ın kaybolan eşi Mia'yı bulmak için çıktığı bu yolculuk, sadece bir kurtuluş hikayesinden öte, karanlık bir sırra ulaşma çabası. O anlarda yaşanan gerilim, oyuncunun ruh halini anında etkiliyor. Her karşılaşma, her buluşma, anlık kararlar almanı gerektiriyor; bu da seni sürekli tetikte tutuyor. Ayrıca, DLC'ler ile genişletilmiş içerik sayesinde, oyun bitse bile yeni görevlerle tekrar tekrar oynama isteği uyandırıyor.
Düşman tasarımları ve bulmacalar, korku ve hayatta kalma öğelerini harika bir denge içinde sunuyor. Korku dolu anlar yaşarken, bazen de bulmacaları çözmek için düşünmek zorunda kalıyorsun. Bu da hem gerilimi artırıyor hem de seni oyunun içine çekiyor. Her şey o kadar iyi kurgulanmış ki, bazen kaybolmuş hissedip, 'Ben buradan nasıl çıkacağım?' diye düşünmeden edemiyorsun. Kısacası, Resident Evil 7, sadece korkutmakla kalmıyor; aynı zamanda stratejik düşünmeni ve kaynaklarını dikkatli kullanmanı da gerektiriyor.
Eğer korku oyunlarına ilgin varsa, bu yapımı kaçırma derim. Hem korku dolu anlar yaşamak hem de hikayeye dalmak için mükemmel bir seçim. Oyun boyunca yaşadığın her anı, bir sonraki bölüme geçmek için sabırsızlanarak geçireceksin. Aklımda hala bazı sahneler var ki, onları unutmam mümkün değil. Hadi, bu korku dolu maceraya sen de atıl!
Hikaye de en az mekanikler kadar etkileyici. Ethan Winters’ın kaybolan eşi Mia'yı bulmak için çıktığı bu yolculuk, sadece bir kurtuluş hikayesinden öte, karanlık bir sırra ulaşma çabası. O anlarda yaşanan gerilim, oyuncunun ruh halini anında etkiliyor. Her karşılaşma, her buluşma, anlık kararlar almanı gerektiriyor; bu da seni sürekli tetikte tutuyor. Ayrıca, DLC'ler ile genişletilmiş içerik sayesinde, oyun bitse bile yeni görevlerle tekrar tekrar oynama isteği uyandırıyor.
Düşman tasarımları ve bulmacalar, korku ve hayatta kalma öğelerini harika bir denge içinde sunuyor. Korku dolu anlar yaşarken, bazen de bulmacaları çözmek için düşünmek zorunda kalıyorsun. Bu da hem gerilimi artırıyor hem de seni oyunun içine çekiyor. Her şey o kadar iyi kurgulanmış ki, bazen kaybolmuş hissedip, 'Ben buradan nasıl çıkacağım?' diye düşünmeden edemiyorsun. Kısacası, Resident Evil 7, sadece korkutmakla kalmıyor; aynı zamanda stratejik düşünmeni ve kaynaklarını dikkatli kullanmanı da gerektiriyor.
Eğer korku oyunlarına ilgin varsa, bu yapımı kaçırma derim. Hem korku dolu anlar yaşamak hem de hikayeye dalmak için mükemmel bir seçim. Oyun boyunca yaşadığın her anı, bir sonraki bölüme geçmek için sabırsızlanarak geçireceksin. Aklımda hala bazı sahneler var ki, onları unutmam mümkün değil. Hadi, bu korku dolu maceraya sen de atıl!
- Tür: FPS, Korku, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 62.5 GB
- Crack: v1.0.0.7
- Tarih: 24 Ocak 2017
- Dil: İngilizce
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required) İşlemci: Intel® Core™ i5-4460, 2.70GHz or AMD FX™-6300 or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM DirectX: Sürüm 11 Depolama: 24 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectSound compatible (must support DirectX® 9.0c or higher)
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required) İşlemci: Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz or AMD equivalent or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 with 3GB VRAM DirectX: Sürüm 11 Depolama: 24 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectSound compatible (must support DirectX® 9.0c or higher)
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.