Rest Area Simulator

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
rest-area-simulator-8bcf.jpg

Rest Area Simulator, gerçekten ilginç bir deneyim sunuyor! Oyun, bir dinlenme alanını yönetme üzerine kurulu ve burada her şeyin senin elinde olduğu hissine kapılıyorsun. Hava koşullarının etkisini hissetmek, mesela fırtına geldiğinde işlerin nasıl sarpa sardığını görmek oldukça keyifli. Ziyaretçilerin her birinin kendine has bir rutini var, bu da oyuna daha fazla derinlik katıyor. Onları yönlendirmek ve mutlu etmek için çaba sarf etmek zorundasın; bu da sana bir tür stratejik düşünme fırsatı sunuyor.

Hizmet kalitesi, temizlik ve müşteri memnuniyeti gibi unsurları yönetmek, hem işletme puanını hem de karını etkiliyor. Temizlik yapmak ve müşteri bekletmemek gibi detaylar, oyunun gerilimini artırıyor. Ayrıca, iş yükü artarsa personel kiralayabilmek, işini daha da kolaylaştırıyor. Bu yönetim unsurlarıyla birlikte, seviye atlama sistemi de oldukça tatmin edici. Yeni lisanslar ve işletmeler açmak için uğraşmak, oyunu daha da çekici hale getiriyor.

Ekonomik olarak, ürünlerin fiyatlarının değişkenliği sana strateji oluşturma fırsatı tanıyor. Toplu alımların maliyetlerini düşünmek, bazen zorlayıcı olabiliyor ama bu da işin eğlenceli kısmı! Yani, sadece işini değil, ekonomiyi de yönetmek zorundasın. İşletmene eklediğin her yeni özellik, oyunun dinamiklerini değiştiriyor ve bu da seni sürekli olarak düşünmeye sevk ediyor. Eğer simülasyon oyunlarına meraklıysan, bu oyun seni tatmin edecek gibi görünüyor. Denemeden geçme, gerçekten keyifli bir zaman geçirebilirsin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.35 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 24 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 Bit
  • İşlemci: 2,5 Ghz Çift Çekirdekli CPU
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 950 / AMD R9 270
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Minimum sistem gereksinimleri, düşük grafik ayarlarında ve 1920×1080 ekran çözünürlüğünde 60 fps'yi hedefler. İşbirliğine dayalı oynanış için en az 1 Mbps indirme ve 0,5 Mbps yükleme hızına sahip stabil bir internet bağlantısı gereklidir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 Bit
  • İşlemci: 2,5 Ghz Dört Çekirdekli CPU veya daha hızlı
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060-6GB / AMD RX 590
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Önerilen sistem gereksinimleri, epik grafik ayarlarında ve 1920×1080 ekran çözünürlüğünde 60 fps'yi hedefler. İşbirliğine dayalı oyun için en az 2 Mbps indirme ve 1 Mbps yükleme hızına sahip istikrarlı bir internet bağlantısı önerilir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
rest-area-simulator-ss-0-34e5.jpg
rest-area-simulator-ss-1-f7c5.jpg
rest-area-simulator-ss-2-f8bf.jpg
rest-area-simulator-ss-3-0f41.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,020
Kullanıcılar