Restaurats

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
restaurats-d7e6.jpg

Restaurats, beni ilk başta sıradan bir yemek pişirme oyunu gibi düşündürse de, içine girdikçe ne kadar çılgın bir deneyim sunduğunu anladım. Burada, hayal gücünüzü serbest bırakıp, en havalı fare şefini yaratma fırsatına sahip oluyorsunuz. Özelleştirme seçenekleri o kadar zengin ki, aklınızdaki en tuhaf karakteri yaratmanız mümkün. Her biri, mutfak savaşlarına atıldığında farklı yeteneklere sahip oluyor.

Rogue benzeri yemek pişirme mekanikleriyle harmanlanmış bu oyun, her oturumda yeni sürprizler ve çılgın görevler sunuyor. Mutfakta kimin patron olduğunu kanıtlamak için ekmek silahınızı kapın ve Vahşi Baget Düelloları'nda karşınıza çıkan çirkin patronlarla yüzleşin. Yemeğinizi hazırlarken, konuklar aç ve zamanı iyi kullanmalısınız. Yere düşen yiyecekler mi? Merak etmeyin, sonuçta biz fareyiz!

Oyun, sadece eğlenceli değil, aynı zamanda oldukça zorlu bir deneyim sunuyor. Her seferinde farklı bir macera yaşıyorsunuz, bu da tekrar oynamayı teşvik ediyor. Mutfakta geçirdiğiniz zamanın yanı sıra, bu kaotik atmosferde arkadaşlarınızla birlikte eğlenmek de cabası. Oyun, Steam üzerinden kolayca erişilebiliyor, bu yüzden hemen başlayıp fare şefliği yolculuğunuzda kendinizi kaybetmeye hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 16.88 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 7 Kasım 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Ryzen 3600 / Intel Core i5-10400
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 1070