- İlgi Alanı
- Diğer
Rise of Piracy, açık dünya oyunları arasında kaybolmuş bir hazine gibi. Başlangıçta, elinde sadece küçük bir gemi ve birkaç altınla yola çıkıyorsun. Ama işte tam da burada, oyunun büyüsü devreye giriyor. Herkes gibi sen de görevleri tamamlayarak ve hazine avlayarak ekonomik gücünü artırmaya çalışıyorsun. İster diğer gemilere saldır, ister onları yağmalamak için gemine bin, her seçimin senin hikayeni şekillendiriyor. Gerçekten de, oyunun sunduğu seçenekler hayal gücünü zorlayacak kadar geniş.
Gemi filonu kurarken, sadece savaş değil, ticaret de büyük bir strateji unsuru. 200’den fazla emtia ile ticaret yapabilmek, sana hem zenginlik hem de yeni ilişkiler kazandırıyor. Limanlarda özel tüccarlara ulaşmak ve ticaret rotaları oluşturmak, filondaki ticaret gemilerini artırmak için harika bir fırsat. Ve bu sırada diğer gruplarla ilişkilerini güçlendirerek savaşa katılmak ya da gizli hazineleri aramak, tüm bunları destekleyecek mükemmel yöntemler.
En güzel kısmı ise, her şeyin el yapımı olması. Prosedürel değil, tamamen senin deneyimlerine ve kararlarına göre şekillenen bir dünya var. Yıkılabilir binalar, gizli topraklar ve keşfedilmeyi bekleyen adalar... Her seferinde farklı bir macera ve zorlu görev seni bekliyor. Oyun, kesinlikle her anı dolu dolu yaşamanı sağlıyor. Eğer macera, strateji ve biraz aksiyon peşindeysen, bu oyunu kaçırma! Kendine bir gemi al, mürettebatını topla ve denizlere açıl.
Gemi filonu kurarken, sadece savaş değil, ticaret de büyük bir strateji unsuru. 200’den fazla emtia ile ticaret yapabilmek, sana hem zenginlik hem de yeni ilişkiler kazandırıyor. Limanlarda özel tüccarlara ulaşmak ve ticaret rotaları oluşturmak, filondaki ticaret gemilerini artırmak için harika bir fırsat. Ve bu sırada diğer gruplarla ilişkilerini güçlendirerek savaşa katılmak ya da gizli hazineleri aramak, tüm bunları destekleyecek mükemmel yöntemler.
En güzel kısmı ise, her şeyin el yapımı olması. Prosedürel değil, tamamen senin deneyimlerine ve kararlarına göre şekillenen bir dünya var. Yıkılabilir binalar, gizli topraklar ve keşfedilmeyi bekleyen adalar... Her seferinde farklı bir macera ve zorlu görev seni bekliyor. Oyun, kesinlikle her anı dolu dolu yaşamanı sağlıyor. Eğer macera, strateji ve biraz aksiyon peşindeysen, bu oyunu kaçırma! Kendine bir gemi al, mürettebatını topla ve denizlere açıl.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 26.78 GB
- Crack: v20260706
- Tarih: 24 Şubat 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 64bit
- İşlemci: Intel i5-2300/AMD FX-4300
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1650 veya benzeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 28 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 64bit
- İşlemci: Intel i7-4770/AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce 3070ti veya daha iyisi
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 28 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.